Cyso Managed Services nu ook mogelijk op AWS, Azure en Google Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cyso
  • geplaatst op
  • 9 februari 2016 11:57 uur

Managed Service Provider Cyso biedt vanaf heden de service Managed Public Cloud aan. Na een pilot periode met een select aantal klanten, heeft Cyso besloten om hun Managed Services ook aan te bieden op de platformen van de drie grootste public cloud leveranciers: Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud Engine. Al hun drie servicelevels (Managed Hosting, Mission Critical Hosting en Outsourced Hosting) zijn nu beschikbaar op de genoemde public clouds.

Als u uw diensten al heeft ondergebracht op een van deze platformen en op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partij voor het beheer ervan, kunt u hiervoor vanaf nu bij Cyso terecht. Mocht u overwegen om de stap naar de public cloud te gaan doen, kan Cyso u ook hierbij adviseren en assisteren.

Naast beheer over deze platformen, is ook beheer over Fuga, de public OpenStack cloud van Cyso, mogelijk. Om de hoge kwaliteit van hun Managed Services te kunnen leveren op externe IT infrastructuur, moet Cyso uiteraard wel voorwaarden stellen aan de omgeving. De cloudexperts van Cyso doen daarom altijd vooraf een technische scan van een bestaand public cloud platform.

Bezoek Managed Public Cloud voor meer informatie over deze nieuwste dienstverlening.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.