Cyso vergroot beveiligingscapaciteit met A10 Thunder ADC’s

  • Bedrijfsnieuws van
  • A10 Networks
  • geplaatst op
  • 17 november 2015 10:30 uur

A10 Networks maakt bekend dat managed hosting provider Cyso nieuwe Thunder Application Delivery Controllers (ADC) heeft geïmplementeerd, om de beveiligingscapaciteit voor klanten te vergroten. Daarmee anticipeert het bedrijf op de snelgroeiende vraag naar SSL-offloading, om cyberaanvallen via beveiligde verbindingen te voorkomen.

Veiligheid, performance en prijs

Cyso is een serviceprovider voor klanten die hoge eisen stellen aan de beveiliging van gehoste webservices, zoals financiële dienstverleners en e-commerce bedrijven. “Vorig jaar is de vraag naar SSL-offloading bij onze klanten sterk gegroeid”, zegt technisch directeur en managing partner Tjebbe de Winter. “Omdat zij willen voorkomen dat cybercriminelen via beveiligde verbindingen inbreken, of malware installeren. Bij het leveren van webservices moeten organisaties altijd kiezen tussen de gewenste veiligheid, performance en prijs. Wij willen onze klanten A+ SSL-beveiliging en WAF leveren, door te investeren in A10 Thunder ADC’s.”

Vertienvoudiging rekenkracht

“Binnen amper een jaar tijd is de benodigde rekenkracht voor het decoderen en coderen van netwerkverkeer via één SSL-verbinding vertienvoudigd”, zegt de Winter. “Tegelijkertijd neemt het gebruik van SSL-verbindingen sterk toe”. Als dat rekenwerk door webservers zelf wordt uitgevoerd, worden deze trager en mogelijk niet bereikbaar. In plaats daarvan implementeren steeds meer bedrijven speciaal ontwikkelde ADC’s. “Omdat wij al ruim vier jaar naar volle tevredenheid A10 ADC’s gebruiken, zijn deze nieuwe modellen vanzelfsprekend ook bij hen aangeschaft”, vervolgt de Winter. “Sinds wij onze eerste A10 Networks ADC’s hebben aangezet, werken ze volledig probleemloos.”

Load balancing over redundante datacenters

Cyso heeft redundant uitgevoerde datacenters waarin A10 Networks ADC’s de applicatieperformance, SSL offloading en WAF-beveiliging regelen. De daarvoor beschikbare totale capaciteit wordt afhankelijk van de behoefte bij klanten als onderdeel van de managed hostingservice geleverd. “Cyso is een premium provider die zich in de markt onderscheidt met de hoogst mogelijke beschikbaarheid en performance”, zegt Harry Driedijk, sales director Northern Europe. “Het verheugt mij dat zij voor deze investering opnieuw voor een A10 Networks oplossing hebben gekozen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.