CYSO verviervoudigt capaciteit in Global Switch Datacenter Amsterdam

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cyso
  • geplaatst op
  • 2 april 2015 12:43 uur

In februari 2015 vond de officiële oplevering plaats van Cyso’s nieuwe suite in het grootste datacenter van Nederland: Global Switch in Amsterdam. De uitbreiding door de ingebruikname van deze nieuwe ruimte resulteert in een verviervoudiging van Cyso’s beschikbare capaciteit in Global Switch en past in de groeiambities en uitbreidingsplannen van de Nederlandse managed hosting provider.

Cyso maakt sinds 2007 gebruik van de faciliteiten van Global Switch, één van de meest kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare datacenters van Nederland. Om verder te groeien zocht Cyso naar meer capaciteit in haar datacenters. Door de kwaliteit, de goede vertrouwensband en prettige samenwerking met Global Switch is uiteindelijk gekozen om deze uitbreiding in dit datacenter te realiseren. Er is een meerjarige overeenkomst aangegaan voor deze nieuwe ruimte naast de bestaande suite die Cyso al in gebruik heeft.

De nieuwe ruimte zal gebruikt worden voor de exploitatie en uitbreiding van Cyso’s public cloud platformen op basis van VMware en OpenStack, maar ook voor private en hybride oplossingen middels colocatie en rackhosting. “Deze nieuwe datasuite geeft ons de komende jaren voldoende mogelijkheden en capaciteit om groei te faciliteren. In Global Switch hebben wij al jaren een betrouwbare partner. Deze ervaring en de combinatie van de beste locatie en uitstekende interconnectiviteit maakten dat de keuze wederom op dit datacenter is gevallen. Global Switch biedt onze klanten en onszelf de beste kwaliteit en infrastructuur om platformen en oplossingen in onder te brengen,” aldus Paul Bankert, Managing Director bij Cyso.

De nieuwe datasuite is volledig afgesloten voor derden en alleen toegankelijk via strenge beveiligingsprotocollen. De ruimte is inmiddels volledig afgewerkt, ingericht en opgeleverd en er is begonnen met het plaatsen van de eerste apparatuur. Geïnteresseerden die op de hoogte gehouden willen worden wanneer diensten voor private en hybride oplossingen in de nieuwe suite beschikbaar worden, kunnen zich hieronder aanmelden op de mailinglist.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.