Cyso voorkomt DDoS-aanvallen met Flowmon en NaWas

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cyso
  • geplaatst op
  • 13 april 2016 11:44 uur

Managed hosting provider Cyso controleert al het in- en uitgaande netwerkverkeer met een oplossing van Flowmon Networks. Met als doel DDoS-aanvallen tegen te houden en zowel het interne als uitgaande verkeer te controleren op eventuele afwijkingen qua gedrag. De geïmplementeerde oplossing is tevens geïntegreerd met de Nationale anti-DDoS Wasstraat (NaWas).

DDoS-aanvallen tegenhouden

Cyso gebruikt een Flowmon Virtual Probe, Flowmon Virtual Collector, Flowmon DDoS Defender en Flowmon ADS. Deze oplossing maakt alle IPv4- en IPv6-communicatie inzichtelijk en detecteert onmiddellijk verdacht netwerkverkeer. Bij Cyso draait de Flowmon Virtual Collector op VMware ESX, dit zorgt voor een bepaalde mate van flexibiliteit als men willen opschalen. Cyso’s totale oplossing tegen DDoS-aanvallen bestaat uit Flowmon & NaWas en Arbor Peakflow TMS.

Meerdere verdedigingsstrategieën

Cyso is een serviceprovider voor klanten die hoge eisen stellen aan de beveiliging van gehoste webservices, zoals financiële dienstverleners en e-commerce bedrijven. “Flowmon maakt al ons netwerkverkeer inzichtelijker en biedt ook de mogelijkheid snel meerdere verdedigingsstrategieën tegen DDoS-aanvallen te implementeren”, aldus Tjebbe de Winter, technisch directeur en managing partner van Cyso. “Wij waarderen de flexibiliteit van hun oplossing en technische ondersteuning.”

ISPam.nl Job board

Sjaak, 14 april 2016 8:21 am

"voorkomt" DDoS-aanvallen
dat lijkt me feitelijk incorrect, hooguit dat ze een DDoS vlot aanval kunnen detecteren en omleiden via NaWas maar van voorkomen van de aanval is geen sprake, hooguit voorkomen van langdurig overlast.
En wellicht dat ze heel miniem voorkomen dat uitgaand vanuit het Cyso netwerk er wordt bijgedragen aan DDoS, maar een scherp abuse policy. b.v. ondersteund door gebruik van Abuse.io zou daar meer aan bijdragen

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...