Cyso vult anti-DDoS infrastructuur aan met NaWas aansluiting

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cyso
  • geplaatst op
  • 1 maart 2016 13:24 uur

Managed Hosting Provider Cyso uit Alkmaar heeft haar bestaande anti-DDoS infrastructuur aangevuld met de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas). Daarmee worden Cyso’s mogelijkheden en capaciteit om DDoS aanvallen het hoofd te bieden verder uitgebreid.

De NaWas is een dienst van de stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) in samenwerking met de DHPA, AMS-IX en NL-IX. De dienst biedt on demand beveiliging tegen DDoS aanvallen door een centraal opgestelde hoeveelheid anti-DDoS apparatuur van bekende merken, waarlangs verkeer geleid kan worden als het netwerk van een internet service provider wordt aangevallen.

“Wegens het continu groter worden van DDoS aanvallen, is steeds meer capaciteit nodig om deze te kunnen afslaan,” aldus Paul Bankert, Managing Director bij Cyso. “Wij hebben al jaren specialistische apparatuur in huis om hiermee om te kunnen gaan, maar de investeringen om mee te blijven groeien met de grootte van de aanvallen dreigden te groot te gaan worden. Naast onze eigen in-house oplossing, beschikken wij daarom vanaf nu ook over out-of-path mitigation waarbij de kosten gedeeld worden door meerdere partijen.”

De NaWas oplossing zal door Cyso worden ingezet voor escalatie en als tweedelijns bescherming bij grote DDoS aanvallen gericht op haar klanten en netwerk.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.