dance4life kiest voor Denit

  • Bedrijfsnieuws van
  • Denit
  • geplaatst op
  • 4 juli 2014 09:27 uur

Vandaag maken dance4life en Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, openbaar dat zij hun handen ineenslaan in de strijd tegen aids.

dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids, heeft haar fysieke serveromgeving ingeruild voor het innovatieve enterprise Cloud Computing platform van Denit.

“Eén van de belangrijkste speerpunten van dance4life is dat alle jongeren in de wereld toegang hebben tot de juiste informatie over seks, hiv en aids. Om dit te kunnen realiseren is een uiterst betrouwbare, veilige en flexibele online infrastructuur nodig. Denit biedt ons dat. Daarnaast heeft Denit ons direct het goede gevoel gegeven dat zij echt achter onze missie staat” aldus Erik Molkenboer, van dance4life

De oplossing draait op het Cloud Computing platform van Denit. Edwin Cornelissens, Managing Director bij Denit: “We zijn blij dat dance4life voor Denit heeft gekozen en wij zodoende kunnen bijdragen aan het verspreiden van hun boodschap. Denit verzorgt onder andere de volgende websites www.dance4life.nl (Nederland), www.dance4life.co.ke (Kenia), www.dance4life.es (Spanje) en www.dance4lifeusa.com (Amerika). We kunnen op elk gewenst moment extra capaciteit leveren, waardoor de websites extreme pieken in aantal bezoekers kunnen opvangen. Denit beheert de serveromgeving voor dance4life, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over het onderliggende platform en zich volledig kunnen richten op hun activiteiten”.

Analyse, migratie en optimalisatie

Denit heeft dance4life volledig ondersteund bij de migratie naar het nieuwe platform. “Denit heeft onze volledige hostingomgeving eerst uitgebreid geanalyseerd en heeft verbeterpunten aangestipt. Vervolgens is de data gemigreerd en zijn services als de web- en databaseservers direct getuned. Daarna hebben we de omgeving samen uitgebreid getest. Op het moment dat alle testscenario’s positief waren, is de DNS omgezet. Het resultaat was een migratie zonder downtime én een geoptimaliseerde omgeving”, aldus Erik Molkenboer van dance4life.

“Bij een migratie is ons hoofddoel om ervoor te zorgen dat alle applicaties perfect worden afgestemd op de hostingomgeving. Denit hanteert hiervoor een bewezen succesformule”, aldus Daniel van Wijnen, Manager Operations bij Denit.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...