Data Facilities Opent Haar Tweede Datacenter in Den Haag

Data Facilities breidt haar digitale basis en dienstverlening uit


“DF Den Haag is een belangrijke stap in de uitbreiding van onze data center diensten. Onze regionale strategie heeft inmiddels haar waarde bewezen en wordt hiermee dus verder uitgebouwd ”, aldus Savvas Bout, oprichter en CEO Data Facilities.

Initieel is Data Facilities Den Haag ingericht voor de huisvesting van 150 racks met de bijhorende stroom- en koel voorzieningen in een streng beveiligde omgeving. Hiermee voldoet ook dit Data Facilities data center aan de hedendaagse (digitale en fysieke) veiligheidsnormen die gesteld worden voor de opslag van persoonsgegevens voor financiële instellingen, overheden en de gezondheidszorg.
Onze dubbel uitgevoerde noodstroom, brandblus- en koelvoorzieningen bieden een uitstekende fundering voor complexe IT omgevingen met 24x7x365 beschikbaarheid.

Met opening van het nieuwe DF2 data center introduceert Data Facilities ook een nieuwe dienst “Twin Data Centers”… ter aanvulling op redundante koelsystemen en noodstroom aggregaten binnen een datacenter is het nu ook mogelijk het data center zelf dubbel uit te voeren: Data Facilities Twin DC : 100% beschikbaarheid van applicaties en servers door het kopieren van gegevens en applicaties op twee fysiek gescheiden locaties: Spijkenisse en Den Haag.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.