Datacenter Groningen behaalt ISO27001:2013, NEN7510:2011 en ISO9001:2008 certificeringen


Datacenter Groningen te Zuidbroek heeft eind Oktober de certificering van ISO27001:2013, NEN7510:2011 en ISO9001:2008 afgerond. Hiermee toont Datacenter Groningen aan dat ze op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen en informatiebeveiliging de zaken goed op orde heeft en dat het informatiebeveiligingssysteem beschikt over een solide en veilige structuur.

De Zorgsector heeft de NEN7510 geadopteerd om de bevolking van Nederlandse bevolking te kunnen verzekeren dat haar informatie veilig wordt beheerd. Met de certificering kan Datacenter Groningen nu ook werkelijk aantonen dat zij werkt vanuit deze visie.

Andrew van der Haar, Directeur van Datacenter Groningen: “ Om onze al excellente dienstverlening te blijven toetsen aan de internationale norm en om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren was het een logische keuze deze ISO certificaten te behalen. Wij kunnen hierdoor inzichtelijker werken met een nog uitgebreider servicepakket. Met het afronden van de certificering bekrachtigen wij eigenlijk dat wat wij al jaren iedere dag voor onze klanten doen en willen betekenen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.