Datacenter Rotterdam kiest voor Cofely

Hiermee wordt voor DCR de komende jaren vakkundig en correct onderhoud gewaarborgd op de belangrijke technische infrastructuur.


Afgelopen week heeft Datacenter Rotterdam (DCR) een nieuw, driejarig onderhoudscontract afgesloten met Cofely. Hiermee wordt voor DCR de komende jaren vakkundig en correct onderhoud gewaarborgd op de belangrijke technische infrastructuur.

Datacenter Rotterdam levert kwalitatief hoogwaardige en energie efficiënte datacenterdiensten in haar eigen TIER3 en ISO27001/ NEN7510 gecertificeerde datacenter en als TWIN-concept in datacentra in Rotterdam Zuid, Alblasserdam en Delft.

Cofely heeft een jaar geleden het onderhoudscontract van Datacenter Rotterdam overgenomen en de dienstverlening naar volle tevredenheid uitgevoerd.
“Tijdig en vakkundig onderhoud op de bedrijfskritische middelen van ons datacenter is een absolute noodzaak om de kwaliteit en continuïteit voor onze klanten te waarborgen. Cofely heeft alle kennis en expertise in huis om al onze technische installaties gestructureerd, professioneel en volgens alle normen te onderhouden”, aldus Peter de Jong, directeur van Datacenter Rotterdam. “Daarnaast is Cofely een bedrijf dat net als wij kwaliteit, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Dat zijn zaken die wij heel belangrijk vinden bij de keuze voor een partner“ aldus De Jong.

Cofely heeft ruime ervaring in de datacenter industrie. Naast het bouwen en onderhouden van serverruimtes van bedrijven en instellingen verzorgt Cofely ook het onderhoud in de rekencentra van grote financiële instellingen. Datacenter Rotterdam is een mooie toevoeging aan het portfolio van het bedrijf.

Ing. Bryan Post, Contract Manager Cofely zegt hierover: “De datacenter industrie vraagt om onderhoud op maat. Het bedrijfskritische karakter van de installaties vraagt om brede kennis en ervaring op gebied van E- en W- installaties. Tevens moet je de business van de klant goed kennen en dient zowel het bedrijf als haar medewerkers te beschikken over de juiste certificeringen en opgeleide medewerkers. Cofely heeft voor alle disciplines binnen Datacenter Rotterdam de juiste certificaten en medewerkers.”

De intensieve samenwerking met Cofely benadrukt de professionele aanpak van Datacenter Rotterdam, waarbij alles draait om de continuïteit van de bedrijf kritische IT infrastructuur van haar klanten. “Als onze klanten hun kostbare en belangrijke IT Systemen bij je onderbrengen dan moet je daar heel goed voor zorgen en niets aan het toeval over laten” besluit Peter de Jong.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.