Dataplace scoort een 11e plaats in de ranking van de Deloitte Technology Fast50 2015

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dataplace
  • geplaatst op
  • 12 oktober 2015 16:17 uur

Regionaal datacenter Dataplace heeft de 11e plaats behaald in de ranking van de Deloitte Technology Fast50 2015. Het datacenter, gevestigd in Alblasserdam en nieuwkomer in de ranking van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland, heeft over de afgelopen vier jaar een omzetgroei van 836% weten te realiseren.

Vrijdag 9 oktober jl. vonden het Deloitte Rising Star Event en de Technology Fast50 Award Ceremony plaats in de Mediacentrale te Groningen. Hier kwamen de vijftig genomineerde technologiebedrijven bijeen voor een ceremonie inclusief galadiner waar zij hoorden welke plaats zij uiteindelijk in deze ranking hebben bemachtigd. Dataplace behaalde als nieuwkomer boven alle verwachtingen een keurige 11e plaats.

“Dit is een geweldig mooi resultaat waar ik ontzettend trots op ben. Het feit dat wij het enige datacenter zijn in de Fast50 2015 is tevens een erkenning voor het feit dat wij ons als regionaal datacenter goed weten te onderscheiden. Het vasthouden aan onze eigen datacentervisie, het centraal stellen van de klant en het begeleiden van nieuwe klanten in hun stap naar ons datacenter toe blijkt aan te slaan in deze concurrerende markt” aldus Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace.

De Deloitte Technology Fast50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.