Dataplace scoort een 11e plaats in de ranking van de Deloitte Technology Fast50 2015

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dataplace
  • geplaatst op
  • 12 oktober 2015 16:17 uur

Regionaal datacenter Dataplace heeft de 11e plaats behaald in de ranking van de Deloitte Technology Fast50 2015. Het datacenter, gevestigd in Alblasserdam en nieuwkomer in de ranking van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland, heeft over de afgelopen vier jaar een omzetgroei van 836% weten te realiseren.

Vrijdag 9 oktober jl. vonden het Deloitte Rising Star Event en de Technology Fast50 Award Ceremony plaats in de Mediacentrale te Groningen. Hier kwamen de vijftig genomineerde technologiebedrijven bijeen voor een ceremonie inclusief galadiner waar zij hoorden welke plaats zij uiteindelijk in deze ranking hebben bemachtigd. Dataplace behaalde als nieuwkomer boven alle verwachtingen een keurige 11e plaats.

“Dit is een geweldig mooi resultaat waar ik ontzettend trots op ben. Het feit dat wij het enige datacenter zijn in de Fast50 2015 is tevens een erkenning voor het feit dat wij ons als regionaal datacenter goed weten te onderscheiden. Het vasthouden aan onze eigen datacentervisie, het centraal stellen van de klant en het begeleiden van nieuwe klanten in hun stap naar ons datacenter toe blijkt aan te slaan in deze concurrerende markt” aldus Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace.

De Deloitte Technology Fast50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!