Dataplace stapt volledig over op duurzame groene energie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dataplace
  • geplaatst op
  • 26 januari 2017 11:12 uur

Dataplace, toonaangevend leverancier van carrier neutrale datacenterdiensten in Nederland, is per 1 januari 2017 jongstleden in beide datacenters overgestapt naar volledig groene stroom. Deze stap naar groene stroom zorgt direct voor een duurzame energiehuishouding. De datacenters van Dataplace behoren daarmee tot één van de weinige datacenters in Nederland die volledig gebruik maken van groene stroom middels windenergie.

Energie is een belangrijke factor binnen de dienstverlening van ieder datacenter. De keuze voor het overgaan op volledig groene stroom sluit aan op de visie en ambitie die Dataplace heeft om zo energie-efficiënt en duurzaam mogelijk te ondernemen, maar ook om zich hierin voortdurend te blijven verbeteren. Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace:

“Onze klanten vinden energie-efficiency belangrijk en verwachten van hun datacenterleverancier dan ook dat energie duurzaam wordt ingekocht. Diverse van onze overheidsklanten en klanten uit de zorgsector hanteren een steeds strengere energienormering voor de selectie van hun toeleveranciers. Het verduurzamen van onze energiehuishouding zorgt ervoor dat wij ook aan deze eisen blijven voldoen. Vandaar dat alle energie die onze datacenters verbruiken nu volledig afkomstig is uit duurzame windenergie. De keuze voor groene stroom maakt dat onze klanten nu kunnen aantonen dat zij gekozen hebben voor een duurzaam datacenter in de regio Rotterdam of Utrecht.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...