Dataplace wint Europese Openbare Aanbesteding datacenterdiensten van een grote Nederlandse overheidsorganisatie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dataplace
  • geplaatst op
  • 16 februari 2015 14:34 uur

Dataplace, het grootste regionale carrier neutrale datacenter van Nederland heeft onlangs een Europese Openbare Aanbesteding voor het leveren van hoogstaande datacenterdiensten aan een grote Nederlandse overheidsorganisatie gewonnen. De inhuizing van de ICT apparatuur van deze overheidsorganisatie is onlangs naar ieders tevredenheid afgerond. De overheidsorganisatie, die vanuit haar beleid anoniem wenst te blijven, maakte al gebruik van een datacenter en heeft in de aanbestedingsprocedure de uitwijklocatie voor een active-active omgeving op de markt gebracht. Dataplace kwam als beste inschrijving, zowel op het gebied van kwaliteit als prijs, uit de bus. De dienstverlening aan de overheidsorganisatie bestaat uit het leveren van een private suite.

Dataplace is trots op het winnen van de Europese Openbare Aanbesteding van deze proactieve en zeer gerenommeerde partij. “Door het winnen van deze aanbesteding laat dataplace zien de beste prijs- kwaliteitsverhouding in de markt te kunnen bieden als het gaat om de outhousing van ICT apparatuur aan een professioneel datacenter. Dataplace is het eerste regionale datacenter in Nederland dat een aanbestedingsprocedure van deze omvang weet te winnen. We zijn erg blij met deze klant en hopen ze jaren naar ieders tevredenheid te kunnen helpen”, aldus Gerben van der Veen, Algemeen Directeur van dataplace.

Fons de Jong, projectleider bij de klant voegt daar aan toe: “Tijdens onze Europese aanbestedingsprocedure kregen wij te maken met een inschrijving van een regionaal datacenter. Na het doorlopen van het aanbestedingsproces kwam dataplace als beste uit de bus op basis van kwaliteit en prijs. Tijdens de opleveringsfase van de dienstverlening werden wij positief verrast door de proactieve houding van het personeel van dataplace.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.