De cybersecurity specialisten van de toekomst gaan graag voor u aan de slag!

  • Bedrijfsnieuws van
  • ISPConnect
  • geplaatst op
  • 26 oktober 2016 10:00 uur

Cybercriminaliteit is ook voor hostingbedrijven een snelgroeiend probleem. Een probleem dat alleen maar groter wordt door het nijpende tekort aan goedopgeleide cybersecurity specialisten in ons land. Help mee om daar iets aan te doen door MBO4 stageplekken binnen uw organisatie te creëren.

In het Cyber Security Centre MRA werken bedrijven en MBO- en HBO-opleidingen samen om het cybersecurity onderwijs een flinke ‘boost’ te geven. Speciale aandacht is er daarbij voor een naadloze aansluiting op de dagelijkse praktijk, problemen en uitdagingen van het bedrijfsleven.

Goede stageplekken zijn onmisbaar om de cybersecurity specialisten van de toekomst de best denkbare opleiding te geven. We hopen dat u, om te beginnen, stagemogelijkheden wilt bieden voor MBO4 studenten. Dit heeft voor uw organisatie de volgende voordelen:

  • De stagiairs maken zich direct nuttig voor uw eigen ICT security
  • U bent preferred supplier van gespecialiseerde talenten
  • Binnen het Innovatielab voeren teams van studenten en docenten (ook van het HBO) uw bedrijfsopdrachten uit
  • U neemt deel in het innovatieve en snelgroeiende cybersecurity netwerk MRA

Over onze relatie met Cyber Security Centre MRA

ICT-opleidingen (zowel HBO als MBO)  sluiten helaas nog onvoldoende aan op functies in het bedrijfsleven. Een betere samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven is, ook voor de toekomst van onze sector, cruciaal.

ISPConnect is via de Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) en het Cloud University initiatief al vanaf het begin betrokken bij het project Cyber Security in de Metropool Regio Amsterdam.

Het ROC van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam zijn samen met ons en een consortium van zo’n 50 bedrijven aan de slag gegaan om cybersecurity een prominentere plaats in het onderwijs te geven. Inmiddels is er door de overheid een meerjarige subsidie verstrekt.

Het Cyber Security Centre MRA is een succes en daar zijn we trots op. We vinden het belangrijk dat studenten meer ‘vlieguren’ maken en kennis opdoen in de praktijk. Alleen op die manier krijgen ze het vak goed in de vingers en beschikken ze over de meest actuele kennis en vaardigheden om cybercriminaliteit effectief aan te pakken.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.