De eBay Classifieds Group brengt aanbieders en kopers bij elkaar met Contrail van Juniper Networks

Netwerkoplossing Contrail draagt bij aan omzetgroei dankzij de mogelijkheid om snel nieuwe diensten af te leveren


Juniper Networks maakt vandaag bekend dat de eBay Classifieds Group Juniper Networks Contrail Networking heeft ingezet voor de ontwikkeling van geautomatiseerde en uiterst schaalbare virtuele overlay-netwerken. Dit stelt klanten in staat om op eenvoudige wijze producten aan te bieden en te kopen en contact te leggen met kopers en verkopers. De eBay Classifieds Group koos voor de switches uit de QFX-reeks van Juniper Networks® als basiscomponenten voor zijn fysieke infrastructuur om zijn cloud-netwerk van kracht te voorzien, de stabiliteit te verbeteren en voor snellere responstijden te zorgen.

De eBay Classifieds Group bracht zijn bedrijfsprocessen onder in de cloud om het ontwikkelingsproces voor zijn online advertentieplatforms drastisch te verkorten. Dankzij de technologie van Juniper en de SDN-benadering van netwerkintegrator Infradata kan het bedrijf nieuwe diensten nu in een paar uur tijd naar meerdere landen uitrollen.

De eBay Classifieds Group stond voor de opgave om diverse interne klanten van ondersteuning te voorzien. Daarnaast moesten zijn test- en productienetwerken voldoen aan diverse eisen die er in elke markt weer anders uitzagen. De keuze van het bedrijf viel op Juniper Networks en zijn partner Infradata vanwege hun vermogen om geavanceerde cloud-netwerken af te leveren op basis van technologie met een open karakter. De eBay Classifieds Group kan op deze manier eenvoudiger problemen oplossen. Mochten er zich toch problemen blijven voordoen, dan kan het rekenen op snelle en superieure ondersteuning.

Belangrijkste nieuwsfeiten:

  • Juniper Networks Contrail Networking is een simpele, open en flexibele SDN-oplossing die de ontwikkeling en het beheer van uiterst schaalbare virtuele overlay-netwerken automatiseert en zich snel kan aanpassen aan de behoeften van de klant. Contrail is voor het derde jaar achtereen uitgeroepen tot de beste commerciële SDN-controller voor OpenStack-implementaties op basis van een enquête onder OpenStack-gebruikers.
  • Het nieuwe dienstenplatform van de eBay Classifieds Group, dat wordt ondersteund door Contrail Networking, verkort de time-to-market voor nieuwe op maat toegesneden diensten en campagnes door het verbinden van virtuele bronnen binnen de private cloud en legacy infrastructuur.
  • Contrail Networking creëert eenvoudig beheerbare virtuele overlay-netwerken die naadloos kunnen worden geïntegreerd met de fysieke hardware van de eBay Classifieds Group.
  •  Met Contrail Networking kan de eBay Classifieds Group de reikwijdte van virtuele overlay-netwerken uitbreiden naar diverse datacenters en clouds, zodat het workflows op flexibele wijze kan verplaatsen en onderbrengen.
  •  De cloud van de eBay Classifieds Groups is ontwikkeld op basis van QFX5100-switches. Deze uiterst flexibele switches zijn speciaal ontwikkeld voor datacenters en kunnen dankzij hun open karakter dienstdoen als universele bouwstenen voor diverse netwerkarchitecturen.
  •  De volledige infrastructuur wordt ondersteund door Junos® OS, het besturingssysteem van Juniper Networks.
  •  Juniper Networks werd tijdens de implementatie bij eBay Classifieds Group bijgestaan door zijn partner Infradata. Deze gerenommeerde netwerkintegrator legt zich toe op het ontwerp, de implementatie en ondersteuning van de geavanceerde netwerken van serviceproviders en bedrijfskritische netwerken.

Ondersteunende citaten

“De eBay Classifieds Group helpt mensen om datgene waarnaar zij op zoek zijn te vinden in hun lokale regio. We zijn trots op het vertrouwen dat gebruikers in ons stellen wanneer ze onze wereldwijde sites bezoeken om contact te leggen en te handelen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe en innovatieve diensten die onze klanten sterke meerwaarde bieden. Bij Juniper Networks staat de klant centraal. Het richtte niet alleen het netwerk voor ons in, maar hielp ons ook om uitmuntende klantenservice te verlenen.”
-Maarten Moerman, manager Network Engineering bij de eBay Classifieds Group in Nederland

“Krachtig presterende bedrijven als de eBay Classifieds Group hebben voor hun clouds een open SDN-oplossing nodig die de zakelijke flexibiliteit vergroot door uiterst schaalbare virtuele overlay-netwerken te creëren die ze eenvoudig kunnen inrichten en beheren. Met Contrail Networking kan de eBay Classifieds Group snel nieuwe functionaliteit aan zijn netwerk toevoegen en het ontwikkelingsproces versnellen.”
-Jennifer Blatnik, bestuursvoorzitter, Cloud, Security & Enterprise Portfolio Marketing bij Juniper Networks

“Infradata voorziet de Bay Classifieds Group al geruime tijd van diverse netwerktechnologieën, waaronder oplossingen voor load balancing, switching, routering en beveiliging. Samen overstappen op een softwaregedefinieerde architectuur was dan ook een logische zet. Bij dit project zijn de werkelijke winnaars de eindgebruikers. Zij profiteren van aanzienlijk snellere prestaties.”
Nino Tomovski, vicepresident International bij de Infradata Group

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Ronald: N+1 anyone? En wat Wouter zegt. Kwaliteit kost geld. Bij beschikbaarheid is de redenering van kl...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Wouter: Dus de VPS'sen bij TransIP (en haar eigen website) zijn niet redundant, sterker nog: ze zijn niet ee...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?