De Neutral Internet Exchange (NL-ix) benoemt Jan Paul Dekker (RTL) tot innovations CTO

  • Bedrijfsnieuws van
  • NL-ix
  • geplaatst op
  • 12 april 2016 15:39 uur

De Neutral Internet Exchange (NL-ix) heeft vandaag bekendgemaakt dat het Jan Paul Dekker heeft benoemd als haar nieuwe innovations CTO. Jan Paul, momenteel werkzaam bij RTL als Manager Digital Productions zal op 1 juni as. in zijn nieuwe rol starten. Hij gaat leiding geven aan een nieuw team van software ontwikkelaars dat zich gaat richten op het ontwikkelen van nieuwe, software gedreven diensten ten behoeve van NL-ix.

“Bij NL-ix kan ik mijn passie voor het ontwikkelen van software combineren met het werken aan de core van het Internet,” zei Jan Paul Dekker. “Ik kijk uit naar de samenwerking met het technisch hoogontwikkelde NL-ix team en het ontwikkelen van nieuwe innovatieve software en diensten.

“We zien het samengaan van Internet en Media en de versmelting van software en networking. Jan Paul, met zijn ervaring als bestuurslid bij AMS-IX en de schat aan ervaring en expertise in media en software ontwikkeling is perfect geschikt voor de functie van innovatie CTO bij NL-ix,” zei Jan Hoogenboom, CEO en oprichter van NL-ix.”We hebben geïnvesteerd in de realisatie van onze visie van een pan-Europese Internet Exchange en hebben nu een bereik dat die van de traditionele exchanges ver voorbij streeft. Wij zijn er zeker van dat de nieuwe software gedreven diensten die ons voor ogen staan in combinatie met ons unieke netwerk onze klanten de volgende generatie aan Exchange diensten zullen bieden.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.