De Neutral Internet Exchange (NL-ix) benoemt Jan Paul Dekker (RTL) tot innovations CTO

  • Bedrijfsnieuws van
  • NL-ix
  • geplaatst op
  • 12 april 2016 15:39 uur

De Neutral Internet Exchange (NL-ix) heeft vandaag bekendgemaakt dat het Jan Paul Dekker heeft benoemd als haar nieuwe innovations CTO. Jan Paul, momenteel werkzaam bij RTL als Manager Digital Productions zal op 1 juni as. in zijn nieuwe rol starten. Hij gaat leiding geven aan een nieuw team van software ontwikkelaars dat zich gaat richten op het ontwikkelen van nieuwe, software gedreven diensten ten behoeve van NL-ix.

“Bij NL-ix kan ik mijn passie voor het ontwikkelen van software combineren met het werken aan de core van het Internet,” zei Jan Paul Dekker. “Ik kijk uit naar de samenwerking met het technisch hoogontwikkelde NL-ix team en het ontwikkelen van nieuwe innovatieve software en diensten.

“We zien het samengaan van Internet en Media en de versmelting van software en networking. Jan Paul, met zijn ervaring als bestuurslid bij AMS-IX en de schat aan ervaring en expertise in media en software ontwikkeling is perfect geschikt voor de functie van innovatie CTO bij NL-ix,” zei Jan Hoogenboom, CEO en oprichter van NL-ix.”We hebben geïnvesteerd in de realisatie van onze visie van een pan-Europese Internet Exchange en hebben nu een bereik dat die van de traditionele exchanges ver voorbij streeft. Wij zijn er zeker van dat de nieuwe software gedreven diensten die ons voor ogen staan in combinatie met ons unieke netwerk onze klanten de volgende generatie aan Exchange diensten zullen bieden.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van NL-ix


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...