De ’s Heeren Loo Zorggroep brengt bezoek aan datacenters BIT

  • Bedrijfsnieuws van
  • BIT
  • geplaatst op
  • 16 maart 2015 11:14 uur

Sinds 2013 draait binnen de ’s Heeren Loo Zorggroep het DIS programma. Dit programma is onderverdeeld in een aantal deelprojecten die de ICT binnen de organisatie moderniseren, toekomstbestendiger maken en verbeteren van kwaliteit. Een deelproject hiervan is het centraliseren van de bestaande datacenters van ’s Heeren Loo.

Voor de afsluiting van dit deelproject brachten Paul de la Chambre (Voorzitter Raad van Bestuur), Marc de Barse (Directeur I&O), Peter Mooibroek (Directeur SSC), Anton Theunisse (Manager SSC-ICT) en Fred Mangelaars (Programmamanager ‘DIS2013-2014’) een bezoek aan BIT. Naast dit officiële gedeelte werd er ook een presentatie verzorgt en kreeg men een rondleiding door het datacenter waar de servers van de ’s Heeren Loo Zorggroep gehuisvest zijn.

ISO 27001 certificering onmisbaar in de zorg
Sinds 2010 brengt de ’s Heeren Loo Zorggroep hun data centraal onder bij de datacenters van BIT. Naast colocatie maken zij eveneens gebruik van de ISP diensten die BIT aanbiedt. Het centraliseren van hun IT-infrastructuur is hierdoor eenvoudiger, kosteneffectiever, overzichtelijker en vooral stabieler. Maar ook andere zorgverleners en (zorg) verzekeraars hebben voor BIT gekozen als dé locatie voor hun shared service centers, KA en IT omgevingen. Een belangrijk onderdeel in hun keuze voor BIT is de ISO 27001 certificering, dat onmisbaar is voor organisaties in de zorgsector.

Bezoek de datacenters van BIT
Wilt u ook een bezoek brengen aan onze datacenters? Of een bijeenkomst organiseren voor uw klanten en daarbij een kijkje nemen in onze fascinerende datacenters? Neemt u dan contact met ons op via [email protected] of via telefoonnummer +31 (0)318 648 688. U bent van harte welkom!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.