De toekomst van enterprise technologie staat centraal tijdens Red Hat Summit 2015 in Boston

  • Bedrijfsnieuws van
  • Red Hat
  • geplaatst op
  • 14 april 2015 14:12 uur

Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, kondigt Red Hat Summit 2015 aan, het belangrijkste evenement over opensourcetechnologie in de markt dat van 23 tot en met 26 juni 2015 in het Amerikaanse Boston plaatsvindt. Duizenden aanwezigen wonen naar verwachting de jaarlijkse Red Hat Summit bij, die dit jaar voor de 11e maal wordt georganiseerd.

Organisaties over de hele wereld hebben opensourcesoftware en de oplossingen van Red Hat omarmd. Tot de klantenkring van Red Hat behoort meer dan 90 procent van de Fortune 500 bedrijven. De Red Hat Summit is uitgegroeid tot een evenement dat je niet mag missen, met klanten, partners en marktleiders uit de hele wereld, die samenkomen voor een energieke week vol innovatie, kennis en samenwerking.

Enkele hoogtepunten van de Red Hat Summit 2015 zijn:

  • Technologievisionairs – De Red Hat Summit heeft zich ontwikkeld tot een evenement waar experts van Red Hat en andere visionairs hun visie op de toekomst van enterprise software onthullen. Daarnaast laten ze zien hoe opensourcesoftware voor veranderingen zorgt – van cloud en Linux-containers tot mobiel, big data en de Internet of Things. Diverse Red Hat executives geven een presentatie, waaronder Jim Whitehurst, president en CEO; Paul Cormier, president Products & Technologies; en Marco Bill-Peter, vice president Customer Experience & Engagement.
  • Meer dan 170 breakout sessies – De breakout sessies staan onder leiding van diverse experts, waaronder medewerkers van Red Hat, klanten, partners en ontwikkelaars. Deelnemers kunnen praktische trainingen volgen om kennis te maken met de nieuwste productinnovaties en naar praktijkverhalen te luisteren. Nieuw tijdens de Red Hat Summit 2015 is de focus op het thema security. Er worden drie branchespecifieke breakout sessies georganiseerd voor deelnemers die meer willen weten over de Red Hat-oplossingen voor de publieke sector, de telecommunicatiebranche en financiële diensten.
  • DevNation – Tegelijk met de Red Hat Summit vindt van 21 tot en met 25 juni DevNation op dezelfde locatie plaats. Naast de meer dan 50 breakout sessies en vier algemene sessies verzorgt visionair Venkat Subramaniam, Ph.D., een bekroond auteur, oprichter van Agile Developer, Inc. en professor aan de Universiteit van Houston een keynote. De beste opensource-ontwikkelingen, innovatieve opensourceprojecten, zoals Docker, Hadoop, Vert.x evenals innovaties voor DevOps, mobiel en applicatieontwikkeling komen aan bod. Voor meer informatie, zie www.devnation.org/.
  • Partnerpaviljoen – Het paviljoen biedt ruimte aan ongeveer 100 Red Hat-partners en marktleiders die de meest geavanceerde technologieën voor enterprises presenteren.
  • Certificatiemogelijkheden – Naast de labsessies die door instructeurs worden begeleid en de sessies waarbij men zelf het tempo kan aangeven, is er nu ook een versnelde, interactieve training beschikbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het Red Hat Certified System Administrator in Red Hat OpenStack Exam (EX21) te maken. Meer informatie hierover is beschikbaar op:www.redhat.com/summit/agenda/addons/.

Deelnemers die zich voor 17 april 2015 registreren, kunnen profiteren van de Early Bird korting en betalen 1295 dollar in plaats van 1695 dollar. Red Hat-klanten kunnen bovendien in aanmerking komen voor een extra korting als ze contact opnemen met hun salesvertegenwoordiger, Technical Account Manager (TAM), of rechtstreeks met Red Hat via http://red.ht/summit-sales15.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?