Denit Hosting Solutions neemt MuntInternet Networks B.V. over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Denit
  • geplaatst op
  • 2 september 2014 11:08 uur

Managed hostingprovider Denit uit Amsterdam heeft onlangs MuntInternet overgenomen. Het Friese hostingbedrijf MuntInternet is opgericht in 1998 en is gespecialiseerd in het inrichten en beheren van veilige, schaalbare en betrouwbare maatwerk hostingoplossingen. MuntInternet is in vele sectoren actief, maar heeft met name een zeer succesvolle gamehosting propositie. “Met deze aquisitie versterkt Denit haar positie in de Nederlandse markt. We bouwen ons marktaandeel in het MKB en grootzakelijke kanaal verder uit. MuntInternet past uitstekend bij ons vanwege haar positie in de markt. MuntInternet is een betrouwbare middelgrote speler waar professionele mensen werken aan een goede en degelijke dienstverlening.”, aldus Edwin Cornelissens, Managing Director van Denit.

Buy & build strategie

Edwin Cornelissens: “overnames spelen een belangrijke rol in de strategie van Denit. Een overname zorgt voor schaalvergroting en een grotere schaal biedt allerlei voordelen voor onze klanten, zoals een hoger niveau van dienstverlening, een breder dienstenportfolio en meer aandacht voor klanten. Bovendien eist de klant in deze markt garanties op het gebied van continuïteit en zekerheid. Met elke overname halen we getalenteerde mensen en nieuwe technologiën naar Denit, waardoor Denit steeds meer klanten een kwalitatief hoogwaardige oplossing kan bieden”.

Klantgerichtheid

De persoonlijke benadering van MuntInternet naar haar klanten en haar statement ‘iedereen kan alles, wij een beetje meer’ als reactie op de talloze hostingbedrijven die ook claimen de perfecte service en uptime te kunnen bieden, sluit perfect aan bij de visie en kernwaarden van Denit.

Toegevoegde waarde voor MuntInternet

Jeroen Wouda, directeur van MuntInternet: “Dankzij de krachtenbundeling met Denit kunnen we onze klanten een optimale dienst bieden, voor nu en in de toekomst. Onze klanten kunnen onder andere gebruik gaan maken van het Cloud Computing en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) portfolio van Denit. Wij verheugen ons zeer op het samengaan met Denit”.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.