Denit voor het vierde jaar op rij ISO 9001 gecertificeerd

  • Bedrijfsnieuws van
  • Denit
  • geplaatst op
  • 12 juni 2014 09:45 uur

Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, heeft recentelijk voor het vierde jaar op rij haar ISO 9001 certificering gecontinueerd. Denit heeft de ISO 9001 hercertificering met succes uitgevoerd, waarmee het certificaat weer voor drie jaar is verlengd. Jaarlijks wordt een controle audit uitgevoerd en elke drie jaar een hercertificering. Op 24 april jl. heeft de hercertificeringsaudit plaatsgevonden. Tijdens deze audit zijn geen kritieke afwijkingen op het kwaliteitssysteem naar voren gekomen. Denit krijgt dan ook een nieuw certificaat voor de komende drie jaar.

De standaard ISO 9001 is de internationale standaard voor kwaliteitsmanagement. Certificering volgens deze standaard is een erkenning dat de we ons kwaliteitsmanagementsysteem goed hebben georganiseerd en geïmplementeerd.

Edwin Cornelissens, Managing Director bij Denit: “We zijn blij met de hercertificering. Hiermee bewijst Denit de hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid van onze organisatie en oplossingen. Denit behoort tot een beperkt aantal gerenommeerde hostingproviders in Nederland die gecertificeerd zijn volgens zowel de ISO 9001- als de 27001 ISO standaard. Een mooie prestatie die Denit nog steeds onderscheidend maakt ten opzicht van veel concurrenten. Naast kwaliteit is dus ook informatiebeveiliging een onderwerp dat goed verankerd is in onze organisatie. De ISO 27001 certificering erkent en bevestigt dit”.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.