Deziweb B.V. heet nu Reviced B.V.

Een nieuw gezicht voor een van de grootste webhosters uit Nederland!

  • Bedrijfsnieuws van
  • Reviced
  • geplaatst op
  • 5 april 2016 14:00 uur

“It’s not the strongest of species that survice, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.” – Charles Darwin

“Vol trots kondigen we aan dat we na maanden hard werken ons nieuwe gezicht kunnen presenteren”, aldus CEO Christiaan Tsirakos. Vanaf 1 april gaat Deziweb B.V. uit Meppel verder onder de naam Reviced B.V. Cloud Services.

Een nieuwe naam, passend bij een nieuwe richting.

Christiaan: “We houden van techniek en we willen de mensen laten zien hoe gaaf alle dingen zijn die we vandaag de dag kunnen en welke kansen dit voor ons en onze klanten kan opleveren.” Dat probeert hij samen met zijn collega’s te bereiken door de grote en complexe wereld van IT simpel en tastbaar te maken, door echt de toegevoegde waarde te laten zien van cloud technieken en door te demonstreren hoe simpel het is om die techniek te gebruiken.

Een denkwijze die opvallend anders is. “Een denkwijze waar een nieuw gezicht bij hoort”, zegt Christiaan. “Een nieuw, maar toch bekend gezicht, want het team achter Reviced bestaat uit de bekende en vertrouwde medewerkers.”

Wat is jullie visie? “Onze visie is om onze klanten het meeste uit hun bedrijf te laten halen door middelen die de IT biedt. Dat varieert van het zichtbaar worden op internet door middel van een domeinnaam en een website, tot aan complete Private Cloud omgevingen voor bedrijven.” Christiaan vervolgt: “Kwaliteit, stabiliteit en innovatie, gewaarborgd door een strategisch partnerschap met DELL als hardware leverancier en OpenStack als cloud systematiek.”

“Als wij kunnen veranderen, kan jij dat ook.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.