DHPA benoemt Sven Visser tot voorzitter

  • Bedrijfsnieuws van
  • DHPA
  • geplaatst op
  • 10 september 2015 10:07 uur

Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) benoemt Sven Visser tot voorzitter. Visser, commercieel directeur van CYSO, neemt het stokje over van Jan Willem des Tombe, directeur van IS Group. Des Tombe gaat zich richten op zijn voorzitterschap van de Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL). Wel blijft hij als lid van het bestuur betrokken bij de DHPA. Eric Vredeveldt vervangt Sven Visser als secretaris van de stichting.

‘De DHPA gaat terug naar zijn roots’
Sven Visser volgt Des Tombe op als voorzitter van de DHPA en wilt zich gaan richten op de oorspronkelijke missie van de DHPA. “De DHPA maakt onderscheid in de zeer diverse hostingmarkt. Kwaliteitsbewaking staat hierbij centraal. Wie in zee gaat met een DHPA-deelnemer krijgt de garantie dat deze partij betrouwbaar is. Ik wil de DHPA graag helpen bij deze missie”, legt Sven Visser uit.
Jan Willem des Tombe juicht de terugkeer van de DHPA naar haar kernthema’s toe. “Nu DINL een aantal branche-overschrijdende onderwerpen op zich neemt kunnen de aangesloten organisaties terug naar hun kern. Dat is precies wat de DHPA nu gaat doen. Vanuit mijn bestuursfunctie bij de DHPA neem ik plaats aan tafel bij stichting DINL en vertegenwoordig hier de belangen van de DHPA binnen DINL.”

‘Samen de sector verbeteren’
Visser is net als Des Tombe één van de oprichters van de de DHPA en vervulde sinds de oprichting de positie van secretaris. In deze functie wordt Visser nu opgevolgd door Eric Vredeveldt, directeur van Previder. Als secretaris gaat Vredeveldt de nieuwe voorzitter ondersteunen. Eric Vredeveldt zegt: “Het is belangrijk dat we samen de sector verbeteren. Ik wil hier graag aan meehelpen en hoop door mij op bestuursniveau in te zetten voor de DHPA mijn steentje bij te dragen”.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.