DHPA ontvangt Dutch IT Channel Award

Eerste editie van het Dutch IT Society Event succesvol verlopen

  • Bedrijfsnieuws van
  • DHPA
  • geplaatst op
  • 4 september 2014 12:18 uur

De Dutch IT Channel Award 2014 is uitgereikt aan de DHPA  (Dutch Hoster Provider Association). De award is door de redactie van Dutch IT-channel aan DHPA directeur Michiel Steltman uitgereikt tijdens de eerste editie van het Dutch IT Society Event, waar ruim 400 mensen uit de Nederlandse IT-branche aanwezig waren. Het netwerkevenement vond op 3 september 2014 plaats op het landgoedvan Kasteel Cammingha. “De DHPA is een goede ambassadeur en vertegenwoordiger van het groeiend aantal cloud en hostingaanbieders in Nederland”, aldus Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel.

De DHPA motiveert ook resellers, VAR’s, systeem integratoren om samen te werken met cloud en hoster providers. Dat doen ze met de vele bijeenkomsten en events. Zo wordt kennis en kunde gedeeld tijdens de jaarlijkse DHPA Techday, dat dit jaar werd gehouden in De Fabrique te Utrecht waar tal van IT-leveranciers, hosters en cloudproviders stonden. Een inspirerende dag vol technische innovaties, de beste oplossingen, trending topics, maar ook de mogelijkheid voor bezoekers om zelf aan de slag te gaan. De DHPA Techday geeft ook mensen buiten de online sector een goede blik in de keuken over hosting en cloud computing, waardoor niet-technische mensen hierover meer kennis krijgen.

“De DHPA Techday gaat heel erg over samenwerken, informeren en netwerken. Daarnaast is het evenement gericht op het professionaliseren van de branche en het vergroten van het vertrouwen in de markt. De DHPA Techday is daardoor een begrip in de Nederlandse ICT-sector. De DHPA heeft in de afgelopen jaren de toon gezet naar de overheid en in de ICT sector. Dat heeft geresulteerd in een groeiende, positieve aandacht voor de
Nederlandse digitale infrastructuur en Nederlands huidige sterke positie als datacenter- en hosting land”, aldus Witold Kepinski.

De redactie van Dutch IT-channel waardeert tot slot de nationale campagne ‘Geef IT door’ van CIO Platform Nederland, DHPA, Digivaardig & Digiveilig, Nederland ICT en VHTO, bedoeld om de mismatch tussen aanbod en vraag op de arbeidsmarkt voor ICT-ers terug te dringen. Geef IT Door laat ICT-professionals en CIO’s een rol spelen in een gezonde ICT-arbeidsmarkt door ze direct in contact te brengen met leerlingen en studenten om hun
passie voor ICT door te geven. Indirect resulteert dit in meer aanmeldingen bij ICT-opleidingen en meer ICT-studenten die na hun studie kiezen voor een baan in de ICT-sector.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...