Dimension Data benoemd tot Cisco Security Partner of the Year en Commercial Partner of the Year

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dimension Data
  • geplaatst op
  • 5 februari 2016 15:49 uur

Dimension Data sleept twee Cisco-awards in de wacht: Security Partner of the Year en Commercial Partner of the Year. Dit maakte Cisco bekend tijdens zijn jaarlijkse Partnerdinner. In totaal deelde Cisco zeventien Cisco Partner Awards uit onder zijn Nederlandse partners voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2015. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland over de twee awards voor Dimension Data:

Security Partner of the Year – Dimension Data
“Security is een van de strategische technologieën en groeimarkten voor Cisco. De securitypropositie van Dimension Data is volledig op Cisco-technologie gebaseerd. Dimension Data heeft over het afgelopen jaar stelselmatig gezamenlijke marketingactiviteiten ontplooid op securitygebied, met als resultaat een groei van 43 procent van de Cisco Security business.”

Commercial Partner of the Year – Dimension Data
“Dimension Data heeft een aantal zeer succesvolle marketingcampagnes geïnitieerd, uitgevoerd en opgevolgd met de salesteams. Deze campagnes waren gericht op Installed Base en End of Support Migratie. Door gebruik te maken van de eigen Technology LifeCycle Management Assessment en het proactief inzetten van Cisco Capital, is Dimension Data in staat geweest om in deze uitdagende markt op jaarbasis een groei te realiseren van ruim 61 procent.”

Edwin de Brave, Director Solutions van Dimension Data Nederland: “Wij zijn vereerd dat we ook dit jaar weer twee Partner Awards mee naar huis mogen nemen. De samenwerking met Cisco is voor ons erg belangrijk en dat ons werk wederzijds gewaardeerd wordt, zoals uit deze onderscheidingen blijkt, vind ik een mooie blijk van vertrouwen.”

Dimension Data benoemd tot Cisco Security Partner of the Year en Commercial Partner of the Year

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.