Dimension Data op lijst met tien snelst groeiende consulting serviceproviders van 2014-2015

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dimension Data
  • geplaatst op
  • 30 augustus 2016 13:30 uur

Dimension Data, de wereldwijde leverancier van IT-diensten en -oplossingen, is door Gartner, Inc. in de top tien geplaatst van de snelst groeiende consulting serviceproviders van 2014-2015. Het rapport, in mei 2016 door het leidend IT-onderzoeks- en adviesbedrijf gepubliceerd, is geschreven door Jacqueline Heng, Dean Blackmore en Julie Short.

De lijst met internationale consulting providers is gebaseerd op de “jaarlijkse groeiratio van inkomsten in 2014 en 2015 (met een limiet van negentien miljoen euro om uitschieters te voorkomen).”

De belangrijkste bevindingen uit het rapport:

  • Bedrijven die digital business-advies geven moeten klanten helpen hun aangeschafte diensten op duidelijke wijze aan de algemene zakelijke groei van een bedrijf te koppelen.
  • Consulting providers kunnen hun marktaandeel vergroten met consulting services, zoals risicomanagement, security, privacy, digitale- en Internet of Things-services.

“Dimension Data heeft flink geïnvesteerd in zijn consulting-dienstverlening, zowel op het gebied van organische als niet-organische groei,” zegt Bill Padfield, Group Executive, Services – Dimension Data. “Erkend worden als een van de tien snelst groeiende consulting providers bewijst voor ons dat onze strategie goed uitpakt.”

Gartner onderschrijft op geen enkele wijze de aanbieders, producten of services die in onderzoekpublicaties worden vermeld. Gartner adviseert technologie-gebruikers niet om enkel de aanbieders met de hoogste kwalificaties of andere designaties te selecteren. De onderzoekpublicaties van Gartner bevatten de meningen van de Gartner-onderzoeksorganisatie en dienen niet te worden opgevat als algemeen feit. Gartner doet afstand van alle uitdrukkelijke en impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek, waaronder garanties van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een specifiek doel.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...