ditp stelt Leadgate aan voor de uitrol van haar online marketing

  • Bedrijfsnieuws van
  • Leadgate
  • geplaatst op
  • 25 januari 2017 09:55 uur

IT online marketing specialist Leadgate Europe en Cloud Solution Provider ditp starten een samenwerking voor de verdere uitrol van de online marketing van ditp. De marketing-as-a-service dienstverlening van Leadgate zal hierbij bestaan uit het aanbieden van marketing-strategische consultancy, online advertising, website optimalisatie en marketing automation.

ditp levert al meer dan 15 jaar succesvol ICT-diensten op het gebied van IT-beheer, Software en Detachering. ditp zorgt voor turnkey oplossingen. Het zorgt voor de juiste connectiviteit en security, biedt business value door middel van de software en draagt zorg dat waar nodig de juiste mensen beschikbaar zijn om dit uit te voeren. De organisatie is sterk in zeer specialistische IT en software voor verkeer- en vervoersorganisaties, zware industrie en binnen financiële instellingen.

Johan van Winden, Consulting Partner van ditp, ‘Ik begon wat concullega’s van me steeds vaker online terug te zien en ontdekte een verfrissing in de communicatie vanuit hen. Ik kwam bij Leadgate terecht toen een van mijn partners mij op de organisatie attendeerde. Daar wij bij ditp naast onze branding ook op zoek waren naar extra kanalen om onze sales pijplijn te voeden was Leadgate voor ons een logische keuze. Nu we inmiddels een tijdje met elkaar werken merk ik reeds een stijging in onze naamsbekendheid, krijgen we informatie over wie onze website bezoekt en zijn de eerste orders vanuit leads in het vooruitzicht.

Pieter Vogelaar: ‘ Voor mij was ditp redelijk onbekend en eigenlijk durf ik nu te zeggen dat het een van de best bewaarde geheimen binnen de IT-markt in Nederland is. De manier waarop zij bijzondere projecten bij bijzondere klanten invullen maakt ditp tot een interessante en zeer toffe partij om de online marketing voor uit te rollen. Doordat ditp haar klanten zowel ontzorgt qua infrastructuur, software en mensen kan het organisaties vanuit de business case helpen en vervolgens ook IT issues vanuit het geheel van bedrijfsonderdelen kan invullen’.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.