Divante officieel partner van Cloudera

  • Bedrijfsnieuws van
  • Divante
  • geplaatst op
  • 30 maart 2016 16:48 uur

De Poolse e-businessspecialist Divante is officieel partner van Cloudera. De organisatie treedt toe tot een groeiend partnerecosysteem dat bestaat uit wereldwijde organisaties die de focus leggen op moderne dataplatforms en analytics gebouwd op Apache Hadoop. Andere leden van het partnerecosysteem van Cloudera zijn onder meer Dell, SAP, Amazon Web Services en Deloitte.

Cloudera Enterprise is de populairste Hadoop-oplossing ter wereld en een slimme keuze voor organisaties die behoefte hebben aan een grootzakelijke variant van Hadoop. Het is een combinatie van het hoogwaardige Hadoop-ecosysteem en bedrijfstools en -ondersteuning. Daarmee is Hadoop eenvoudig te beheren en veilig te gebruiken in de meest veeleisende omgevingen.

Divante heeft veel ervaring met Cloudera-tools – waaronder Cloudera Impala en HUE (Hadoop User Experience) – en heeft deze geïntegreerd in op Spark gebaseerde oplossingen voor de financiële en b2b-branche. “Met de toetreding van Divante tot het Cloudera Connect-programma versterkt de organisatie zijn brede portfolio van Cloudera-technologieën”, zegt Tim Stevens, vicepresident Corporate en Business Development van Cloudera.

Piotr Karwatka, CTO van Divante, voegt daaraan toe: “De Hadoop-ecoysysteemtools zijn tegenwoordig overal te vinden in big data-implementaties. We gebruiken Spark, SparkSQL, Impala en Hive als oplossingen voor de financiële en b2b-branches. Recent bouwden we een realtime analytics engine voor een financiële instelling, waarmee omnichannel customer journeys zijn te volgen. Wij geloven sterk in een zakelijke open source-aanpak en leggen altijd de focus op softwareoplossingen die bedrijfszekerheid bieden. Tegenwoordig is het vrijwel onmogelijk om met zakelijke big data te werken zonder daarvoor Cloudera CDH te overwegen.”

Onlangs waren de programmeurs van Divante direct betrokken bij de ontwikkeling van een van de populairste recommendation engines op de markt: QuarticOn. Divante was voorheen een van de aandeelhouders van dit bedrijf. Met QuarticOn is de geschiedenis van klantgedrag realtime te verwerken, waardoor aan klanten relevante producten te bieden zijn.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...