DMP en Tegile Systems bundelen krachten

  • Bedrijfsnieuws van
  • DMP
  • geplaatst op
  • 13 oktober 2015 09:48 uur

DataManagement Professionals (DMP) en Tegile Systems, leverancier van op flash gebaseerde storage-arrays, gaan een partnership aan. Doel is om samen sales- en marketingactiviteiten op te zetten om een gecombineerde DMP/Tegile-oplossing te leveren. De samenwerking past in de strategie van DMP om klanten een keuze te geven tussen flash of hybride storageoplossingen.

“We zagen meteen dat onze producten goed combineren met de diensten van DMP”, zegt Just Gonggrijp, Regional Director Benelux bij Tegile Systems. “Dat maakt dit partnership erg aantrekkelijk voor ons. Samen kunnen we nog meer bedrijven helpen hun storageprocessen te versnellen en efficiënter te maken.”

“Wij zijn erg enthousiast over het partnership”, zegt Eric Evers, Director Technology bij DMP. “Voor ons betekent het een mooie aanvulling op ons bestaande portfolio. De unieke eigenschap van de storageproducten van Tegile Systems is, dat die zowel block-based als file-based storage ondersteunen. Combineer dat met in-line deduplicatie en het resultaat is een krachtig storageaanbod voor zowel bestaande als nieuwe klanten.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.