Drobo lanceert nieuwe hybride storage array

  • Bedrijfsnieuws van
  • Drobo
  • geplaatst op
  • 13 april 2015 15:24 uur

Drobo, leverancier van intelligente storage arrays voor bedrijven en professionals, kondigt belangrijke capaciteit- en prestatieverbeteringen aan in zijn hybride opslagsysteem B1200i voor kleine en middelgrote bedrijven. De nieuwe versie van de Drobo B1200i biedt standaard, hybride opslagconfiguraties die gegevens automatisch onderverdelen tussen opslaglagen die uit traditionele harde schijven en solid state drives zijn opgebouwd. De appliance biedt een niveau van automatisering en technisch vernuft dat normaliter alleen wordt aangetroffen in duurdere en complexe zakelijke opslagoplossingen.

De Drobo B1200i wordt door duizenden bedrijven gebruikt en is de ideale oplossing voor het vereenvoudigen en consolideren van fysieke en virtuele opslag in één storage array. Het systeem biedt on demand schaalbaarheid van de opslagcapaciteit en -prestaties. Belangrijke verbeteringen van de Drobo B1200i zijn onder meer:

  • 800% hogere BeyondRAID-prestaties: De opslagprestaties zijn sterk verbeterd doordat intensieve workloads nu parallel worden verwerkt
  • De capaciteit van opslagpools is met 400% gegroeid tot 128 TB: Gebruikers van grote opslagpools kunnen nu profiteren van schijven met krachtige opslagcapaciteit, zoals Seagate® 6TB Enterprise Capacity SATA-schijven
  • De omvang van opslagvolumes is met 400% gegroeid tot 64 TB: Waar de volumes van de B1200i eerder beperkt waren tot 16 TB, bieden ze nu een capaciteit tot maar liefst 64 TB op ondersteunde platforms (Windows, Mac en VMware)
  • Smart Volumes™-beheertechnologie met thin provisioning: Maakt het mogelijk om tot maar liefst 255 volumes per B1200i-appliance te creëren. Drobo Smart Volumes betrekken hun opslagcapaciteit uit een gemeenschappelijke pool van schijven in plaats van silo’s of fysieke schijven
  • Gecertificeerd voor VMware vSphere ESXi Hypervisor 6: Deze bare metal hypervisor kan direct op een fysieke server worden geïnstalleerd en maakt op transparante wijze gebruik van het opslagsysteem van Drobo.
Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...