Easynet breidt hybride cloud uit naar Azië, Australië en de VS

Klanten kunnen hun applicaties nu lokaal hosten en gebruiken

  • Bedrijfsnieuws van
  • Easynet
  • geplaatst op
  • 19 mei 2015 16:11 uur

Easynet breidt zijn zakelijke cloudoplossing, Easynet Enterprise Cloud, verder uit naar Azië, Australië en de Verenigde Staten. Deze stap is een antwoord op de vraag van klanten om de applicatieprestaties te verbeteren en om aan lokale wet- en regelgeving te kunnen voldoen. Zij kunnen nu dus ook wereldwijd bij één enkele cloudaanbieder terecht.

Omdat veel klanten wereldwijd vestigingen hebben, breidt Easynet zijn Enterprise Cloud uit met nieuwe platforms in Washington, Singapore en Sydney. Naast de betere applicatieprestaties en low-latency die het gevolg zijn van deze lokale hosting, kunnen bedrijven nu ook zelf bepalen waar hun data worden opgeslagen en zo voldoen aan de wet- en regelgeving ter plaatse.

Een onderzoek in opdracht van Easynet, eind 2014 uitgevoerd door Vanson Bourne onder grotere Europese IT-bedrijven in uiteenlopende sectoren, toont aan dat bedrijven steeds meer de hybride cloud omarmen. Bij bedrijven die gebruik maken van integrators is deze trend nog sterker, omdat zij zo eenvoudiger nieuwe technologie kunnen implementeren zonder kostbare upgrades te hoeven doen. Als antwoord op deze vereisten biedt Easynet één enkele en volledig geïntegreerde hybride oplossing.

Chris Hazewinkel, Country Manager Easynet Nederland: “Met het toenemende gebruik van Unified Communications op de cloudplatforms van onze klanten wordt low-latency steeds belangrijker. In tegenstelling tot andere diensten, zoals traditionele telefonie, vereist UC één enkele aanbieder. Als antwoord op deze marktbehoeften bieden wij een flexibele en schaalbare oplossing, met de serviceniveaus die onze klanten van ons gewend zijn. We hechten aan keuzevrijheid en transparantie, waardoor onze klanten zelf de juiste infrastructuur voor hun applicaties en zakelijke behoeften kunnen kiezen – waar ter wereld ze zich ook bevinden.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.