Eerste live demo ter wereld van Microsoft Azure Stack aangekondigd

Primeur voor Yourhosting tijdens Windows Masters-event op 3 februari in Zwolle

  • Bedrijfsnieuws van
  • Yourhosting
  • geplaatst op
  • 29 januari 2016 11:28 uur

Microsoft kondigde op 26 januari de eerste publieke preview-versie (TP1) aan van het Azure Stack-platform. Yourhosting is als strategisch partner van Microsoft vanaf de start intensief betrokken bij het Azure Stack Bèta-programma. “We zijn trots dat we zijn geselecteerd om het platform en de mogelijkheden van Microsoft Azure Stack als eerste ter wereld live te tonen”, zegt Eric Mink, Manager Product Development bij Yourhosting.

Strategische keuze
Yourhosting heeft op basis van de ervaringen met Azure Stack Bèta de strategische keuze gemaakt ook oplossingen aan te bieden op basis van dit platform. Deze zijn beschikbaar zodra Microsoft Azure Stack officieel op de markt komt. Gebruikers van het platform hoeven straks niet meer te kiezen tussen het datacenter en de cloud. Bedrijven krijgen daarmee het beste van beide werelden: het platform is eenvoudig te integreren met de bestaande IT-omgeving en zorgt voor minder complexiteit en verlaagde kosten.

Het Yourhosting Azure Stack-platform maakt het mogelijk alle voordelen van de public cloud in te zetten vanuit een datacenter. Daarmee profiteren organisaties van een cloudplatform met ongekende mogelijkheden. Mink: “Met Microsoft Azure Stack en onze jarenlange ervaring helpen we ondernemers te groeien naar een hybride cloudmodel dat niet uitgaat van techniek, maar van de bedrijfsdoelstellingen en eerder gedane investeringen.”

Inschrijven voor Windows Masters-event
De live demonstratie van het Azure Stack-platform tijdens het Windows Masters-event in Zwolle wordt verzorgd door Microsoft-specialist Louis Jenema van Yourhosting. Tijdens deze ‘technical deep dive’ neemt hij de aanwezigen mee naar de basis van het platform en wordt alle functionaliteit uitgebreid besproken. Inschrijven voor deze gratis bijeenkomst kan nog via deze link. Het is ook mogelijk het event online via een Skype broadcast te volgen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.