Eerste met Xirrus CommandCenter ondersteunde Wireless-as-a-Service aanbieding in Nederland

Wilroff Systemhouse biedt een unieke Wireless-as-a-Service-dienst aan voor de Nederlandse markt

  • Bedrijfsnieuws van
  • Xirrus
  • geplaatst op
  • 16 juni 2016 16:20 uur

Xirrus, de leverancier van geavanceerde wifi-netwerken, kondigt Wilroff aan als eerste partner in de Benelux die Wireless-as-a-Service aanbiedt aan klanten. Deze nieuwe dienst wordt aangeboden met Xirrus CommandCenter, een management platform dat MSP’s helpt bij het snel en gemakkelijk leveren van WaaS. Wilroff verkrijgt dit via het Xirrus Managed Service Partner (MSP) programma en kan nu Wireless-as-a-Service (WaaS) aanbieden, gericht op zowel het midden- en kleinbedrijf als voor enterprise- en overheidsrelaties.

Wilroff had reeds een managed cloud oplossing gebaseerd op de Xirrus technologie in haar portofolio. En nu met CommandCenter kan Wilroff het management, de security en de monitoring van de draadloze netwerken aanbieden in één overzichtelijke cloud portal.

Klanten krijgen daarbij eenvoudig inzicht in hun eigen wifi-omgeving, waarbij Wilroff op een transparante manier de WaaS aanbiedt tegen een vast bedrag per maand of per gebruiker.

Wilroff is een Nederlandse reseller en system integrator en levert IT-oplossingen aan een breed scala klanten in de Benelux. Wilroff gelooft er sterk in dat communicatie-infrastructuren (LAN, WAN & WLAN) essentiële sleutels zijn voor bedrijven, zeker nu cloud en hybride cloud infrastructuren de nieuwe standaard worden. ‘Always-on’, veilig en geschikt voor omgevingen met een hoge dichtheid, zijn volgens Wilroff de hoogste vereisten waaraan een verbinding moet voldoen. Xirrus voldoet aan deze eisen met haar geavanceerde wifi-oplossingen en dat is de reden waarom Wilroff Xirrus heeft gekozen als hun belangrijkste wifi-leverancier.

“Toen we hoorden dat Xirrus de CommandCenter oplossing ging introduceren, wisten wij gelijk dat dit onze volgende stap zou zijn,” zegt Willem Ellemeet, eigenaar en algemeen directeur van Wilroff Systemhouse. “Onze samenwerking met Xirrus heeft al eerder bewezen vruchtbaar te zijn en deze biedt verschillende voordelen voor onze klanten, wetende dat we hen de beste wifi-oplossingen ter wereld kunnen aanbieden.”

CommandCenter is een nieuw beheerplatform dat Managed Service Providers (MSP’s) helpt om op sterk vereenvoudigde wijze Wi-Fi-as-a-Service (WaaS) aan hun relaties te bieden. De oplossing biedt een uiterst eenvoudig en aanmerkelijk sneller activatie- en provisioning voor nieuwe en bestaande klanten. MSP’s kunnen op deze manier hun omzet een boost geven en hun implementatiekosten en overhead terugdringen.

“Wilroff is een zeer belangrijke partner voor ons en we zijn verheugd dat zij twee jaar geleden Xirrus hebben opgenomen in hun portfolio. De uitbreiding van onze samenwerking met CommandCenter als unieke dienst is een strategische volgende stap voor onze beide organisaties en zal ons helpen verder te ontwikkelen binnen onze belangrijkste markten in Nederland, zoals de gezondheidszorg, het onderwijs, de horeca en de overheid. Bovendien is de WaaS dienst van Wilroff zeer interessant voor een iedere organisatie, die niet alleen ontvankelijk is om qua CAPEX ontzorgt te worden, maar ook qua operationeel management,” aldus Ramón Hemelrijk, Director Regional Sales bij Xirrus.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...