Elinex introduceert een volledig geïntegreerde UPS in vermogen variërend van 30kVA tot 120kVA.


ELINEX,officieel distributeur op het gebied van noodstroomvoorzieningen van HUAWEI, introduceert een volledig geïntegreerde UPS in 19”rack in vermogen variërend van 30KVA tot 120KVA.

De UPS en de externe batterij modules zijn volledig op elkaar afgestemd en kunnen in ieder willekeurig standaard 19”rack worden gemonteerd.

De in het 19”rack toegepaste HUAWEI 5000A UPS is leverbaar in vermogens van 30-40-60-80-120KVA, heeft een powerfactor 1 en is met een formaat van 4HU per 40KVA uitermate compact. Daarnaast heeft deze UPS een rendement tijdens online bedrijf van minimaal 96,5% en komt deze in aanmerking voor de EIA subsidie.

De in het 19”rack gebruikte batterijen zijn allen geplaatst in 19” modules en zijn in diverse Euro Bat Norm gradaties verkrijgbaar.

ELINEX INTEGRATED UPS is leverbaar als compleet apparaat in een 19” rack maar ook als samenstelling van componenten, waardoor de klant deze in haar eigen rack kan plaatsen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.