EMC geeft boost aan zijn hybride cloud-portfolio

  • Bedrijfsnieuws van
  • EMC
  • geplaatst op
  • 23 november 2015 14:38 uur

In vrijwel alle voorspellingen die ingaan op de inzet van technologie lezen we dat de hybride cloud de standaard gaat worden. Momenteel maakt al meer dan 75% van de enterprise IT-organisaties gebruik van hybride cloud-oplossingen. Dat percentage gaat de komende tijd nog fors toenemen.

De hybride cloud is de standaard geworden voor het aanbieden van allerlei IT-diensten en om business-transformatie mogelijk te maken. Hierdoor kan IT veel flexibeler opereren en kunnen service providers nieuwe apps en diensten sneller op de markt brengen. De hybride cloud zorgt er tevens voor dat IT private clouds kan optimaliseren en beter kan beveiligen.

EMC kondigt vandaag een aantal aanpassingen aan zijn hybride cloud-portfolio aan. Hierdoor kunnen klanten profiteren van het ‘best of both worlds’. Het gaat daarbij in het bijzonder om de productlijnen Cloud Boost 2.0, Data Domain 5.7 en EMC Data Protection Suite.

Deze vernieuwingen bieden een betere samenwerking tussen de opslag- en beveiligingstechnologie van EMC. Verbeterde automatisering zorgt voor een efficiëntieslag van hybride cloud-oplossingen omdat data direct op de juiste plek, tegen de juiste prijs, wordt opgeslagen.

Nieuwe beschermingsmogelijkheden breiden de mogelijkheden voor dienstverlening uit en zorgen voor een veilige hybride cloud-infrastructuur. De convergentie tussen opslag en beveiliging elimineert silo’s waardoor service levels stijgen met de juiste mix van kosten, prestaties, beschikbaarheid, replicatie, back-up en archivering.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.