EMC helpt klanten bij hun digitale transformatie met nieuwe technologie

  • Bedrijfsnieuws van
  • EMC
  • geplaatst op
  • 4 mei 2016 14:00 uur

EMC kondigde vandaag, tijdens het jaarlijkse EMC World-event in Las Vegas, nieuwe producten aan die klanten helpen bij hun digitale transformatie. De nieuwe producten sluiten aan op de vier grote trends die spelen in moderne datacenters: flash, scale-out, software-defined en cloud. De nieuwe producten die EMC vandaag introduceert, zijn onder andere het Native Hybrid Cloud-platform (NHC), het VCE VxRack System 1000 met Neutrino Nodes en grote updates van DSSD D5.

Nieuwe, technologiegedreven bedrijven die zijn geboren in dit digitale tijdperk maken op grote schaal gebruik van cloud computing, moderne software-ontwikkelingstechnieken en allerlei smart devices. Ze ontwrichten daarmee vrijwel elke bestaande industrie met radicaal nieuwe en betere klantervaringen. Als antwoord hierop moeten traditionele organisaties innoveren. Dat begint in hun IT-teams zelf met het bouwen van een moderne datacenter-architectuur om die digitale transformatie te ondersteunen. De meeste IT-omgevingen vandaag de dag zijn nog ver verwijderd van deze noodzakelijke nieuwe architecturen en infrastructuren.

David Goulden, EMC Information Infrastructure CEO: “We zien een explosie van data afkomstig van smart devices. Dit komt omdat in vrijwel elk denkbaar object sensoren en telemetrie worden ingebouwd. Om te kunnen concurreren in deze moderne, digitale economie starten steeds meer bedrijven met hun digitale transformatie om deze toenemende hoeveelheid data te gelde te maken. De nieuwe technologie die EMC vandaag aankondigt, is specifiek ontwikkeld om hen te helpen bij deze modernisering.”

Highlights van de nieuwe technologie

  • De Native Hybrid Cloud is de nieuwste toevoeging aan het cloud-portfolio van EMC zoals de Enterprise Hybrid Cloud. Het is een engineered ontwikkelplatform voor cloud-native applicatieontwikkeling en -inzet.
  • VCE VxRack System 1000 met Neutrino Nodes is een software-defined hyper-converged rack-scale-systeem dat is ontwikkeld om klanten deze cloud-native IaaS-ervaring te bieden. Dankzij de inzet van een VxRack System met Neutrino Nodes kunnen klanten binnen slechts een paar dagen een enterprise-waardig IaaS opzetten. Resources kunnen met deze oplossing voor het eerst binnen een uur automatisch en dynamisch geprovisioned worden.
  • De nieuwe mogelijkheid om twee DSSD D5-systemen naast elkaar te laten draaien in een enkel rack biedt dan tweemaal de IOPS, bandbreedte en capaciteit met een derde van de latency en lagere TCO dan de snelste converged-oplossing voor Oracle-databases die momenteel beschikbaar is.
  • Wat tevens nieuw is, is het VCE VxRack System met DSSD, een volledig engineered storage-, netwerk- en compute-systeem dat klanten voorziet van een enkelvoudige, voorgeconfigureerde en geoptimaliseerde oplossing voor hun high-performance databases en data warehouses.

EMC World 2016

EMC World vindt plaats in Las Vegas (VS). Om sessies live te volgen via streaming video, klik dan op deze link. Voor foto’s van het event bezoek de speciale Flickr-pagina van EMC.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Ronald: N+1 anyone? En wat Wouter zegt. Kwaliteit kost geld. Bij beschikbaarheid is de redenering van kl...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Wouter: Dus de VPS'sen bij TransIP (en haar eigen website) zijn niet redundant, sterker nog: ze zijn niet ee...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?