Emerson introduceert nieuwe, kant-en-klare DCIM-oplossing: Trellis™ Platform Express Edition

Nieuw pakket biedt klanten sneller inzicht in toegevoegde waarde van DCIM

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vertiv
  • geplaatst op
  • 12 december 2013 12:28 uur

Emerson Network Power, een onderneming van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuren, introduceert de Trellis™ Platform Express Edition. Deze bundelt de voordelen van datacenter-infrastructuurbeheer (DCIM) in een gestroomlijnde en vereenvoudigde oplossing. Het Trellis-platform, de toonaangevende DCIM-omgeving van Emerson Network Power, geeft klanten een holistisch, realtime overzicht van alle facilitaire systemen en IT-componenten van het datacenter, evenals alle informatie die ze nodig hebben om de algehele operationele efficiëntie te verbeteren en weloverwogen plannen te maken voor de toekomst. De Trellis Platform Express Edition biedt dezelfde mogelijkheden in een kant-en-klaar pakket, waardoor klanten eenvoudig, efficiënt en voordelig met het Trellis-platform aan de slag kunnen. Het pakket vormt ook een flexibele, schaalbare basis voor wanneer veranderingen nodig zijn.

De Trellis Platform Express Edition bundelt de bestaande functies van het Trellis-platform en stemt deze af op de eisen van de klant. De belangrijkste voordelen van de Trellis Platform Express Edition zijn het vereenvoudigde bestelproces en de gebundelde functies, waardoor het pakket snel en gemakkelijk inzetbaar is. Daarnaast is de Trellis Platform Express Edition schaalbaar en flexibel, zodat het met het datacenter mee kan groeien. Voor kleine en middelgrote bedrijven voldoet de Trellis Platform Express Edition aan de behoefte om snel en eenvoudig een DCIM-oplossing te bestellen en te implementeren die op hun organisatie is toegespitst. Voor grotere datacenters die een DCIM-oplossing overwegen, voldoet het pakket aan al hun directe behoeften, terwijl het tevens de complexiteit vermindert en de implementatietijd verkort. Door het aankoop- en installatieproces van de Trellis Platform Express Edition te vereenvoudigen, kunnen veel klanten die het bestellen en implementeren van een DCIM-oplossing voor zich uit hebben geschoven, nu direct aan de slag.

“Het implementeren van de juiste DCIM-oplossing is een belangrijk proces dat op de lange termijn een strategische impact op een organisatie kan hebben. Veel IT-bedrijven zien er echter tegen op en stellen de aanschaf ervan uit vanwege de complexiteit van het proces”, aldus Jennifer Koppy, onderzoeksmanager bij IDC. “De kant-en-klare, eenvoudig te implementeren Trellis Platform Express Edition van Emerson komt tegemoet aan de behoeften van eindgebruikers aan een DCIM-oplossing die gemakkelijk te begrijpen en te installeren is. Met de Trellis Platform Express Edition komt de klant niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan, waardoor de DCIM-oplossing zowel makkelijker is om te verkopen als om te kopen. Door de complexiteit te verminderen, baant Emerson de weg voor IT-bedrijven om te profiteren van verbeterde transparantie, efficiëntie en capaciteitsplanning.”

De Trellis Platform Express Edition bestaat uit twee producten. Ten eerste is er Trellis Facility Manager Express, dat de functies van Trellis Site Manager, Avocent® Universal Management Gateway en Avocent® Professional Services bundelt voor installatie- en trainingsdoeleinden. Dit pakket heeft twee opties: een voor het volgen en bewaken van maximaal tien op de vloer geplaatste apparaten en een voor maximaal 25 van dergelijke apparaten. Daarnaast is er Trellis Inventory Express, dat de huidige Trellis Inventory Manager combineert met Avocent® Professional Services. Deze is leverbaar met een hostserver.

“Door naar onze klanten te luisteren, merkten we dat er behoefte aan was om op een eenvoudigere manier aan DCIM-projecten te beginnen”, aldus Steve Hassell, hoofd van Emerson Network Power’s Data Center Solutions business. “Het gebundelde pakket van de Trellis Platform Express Edition biedt organisaties de mogelijkheid om de efficiëntie te maximaliseren, uitvaltijden te minimaliseren en sneller dan gehoopt een accurate planning te hebben.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.