Emerson Network Power breidt de Liebert® CRV-serie uit met twee volledig uitgeruste watergekoelde koelunits

Nieuwe Liebert CRV 300 mm watergekoelde units bieden klanten meer koelcapaciteit in een compacte behuizing

  • Bedrijfsnieuws van
  • Emerson
  • geplaatst op
  • 8 juli 2015 10:46 uur

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor ICT-systemen, breidt de Liebert® CRV-in-row-serie uit met twee nieuwe Liebert CRV 300 mm watergekoelde units, de CR060 en de CR038.

Deze twee nieuwe compacte Thermal Management-systemen zijn specifiek ontworpen voor kleine tot middelgrote datacenters die hun ruimte optimaal willen benutten en tevens op kapitaal- en operationele kosten willen besparen. De twee units zijn verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Beide units bieden datacentermanagers een hoge koelcapaciteit en een kleiner frame van slechts 300 mm, waardoor er meer ruimte overblijft voor servers. De CR060 biedt de hoogste koelcapaciteit in dit formaat.

Deze nieuwe, volledig uitgeruste Thermal Management-systemen beschikken over dezelfde functies als die van grotere koelunits, zoals bevochtigers, elektrische naverwarmers en zeer efficiënte filters. Daarnaast is de Liebert CRV voorzien van luchtroosters, waardoor er direct lucht naar de IT-apparatuur gaat. Hierdoor is de unit in staat op effectieve wijze op warmte te reageren en zo energiekosten te besparen. Daarnaast is het systeem geheel in lijn met de nieuwste brancheontwikkelingen ontworpen en geoptimaliseerd, waardoor datacenters op hogere temperaturen van het gekoelde water kunnen draaien. Dit betekent meer efficiëntie en een aanzienlijke afname van de operationele kosten.

“De nieuwe toevoegingen aan de Liebert CRV-serie tonen opnieuw onze toewijding aan het leveren van innovatieve en voordelige oplossingen aan onze klanten. Beide volledig uitgeruste modellen bieden klanten een reeks opties, waaronder controle van de luchtvochtigheid en een hoge filtratiegraad in combinatie met een hoge koelcapaciteit in een compact frame van slechts 300 mm”, zegt Roberto Felisi, directeur productmarketing Thermal Management, Emerson Network Power EMEA. “Wij breiden ons Thermal Management-portfolio graag uit met producten die aan de meest uiteenlopende wensen en behoeften van onze klanten voldoen.”

De Liebert CRV-reeks is verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, waaronder watergekoelde units en units met directe expansie, in varianten van 300 mm en 600 mm en een capaciteit van 11 kW tot 50 kW. De onafhankelijke units bewaken variaties in warmtebelasting continu en voeren ongewenste warme lucht uit de hete gangen af van het datacenter, zodat de temperatuur in het datacenter altijd op een optimaal niveau te houden is. In combinatie met de gepatenteerde SmartAisle™-koudestraattoepassing kunnen organisaties met de Liebert CRV tot wel vijftig procent op energie besparen. Alle units zijn met bestaande racks te integreren of te configureren als een uniforme oplossing in combinatie met racks, UPS en besturingsmogelijkheden. Hierdoor dalen de gebruikskosten en de investeringskosten voor het opstarten, verbinden en voor arbeid.

De geïntegreerde Liebert iCOM® is uitgerust met maximaal twintig racksensoren en bewaakt voortdurend de warmtebelasting van de racks en reguleert de Liebert CRV. Dit garandeert zowel het meest effectieve niveau van koeling als energiebesparingen.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...