Emerson Network Power introduceert nieuwe-generatie statische UPS, hot-scalable tot 3 MW

De nieuwe Trinergy™ Cube biedt het hoogste rendement met ongeëvenaarde flexibiliteit

  • Bedrijfsnieuws van
  • Emerson
  • geplaatst op
  • 20 mei 2014 15:08 uur

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuur, brengt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika zijn nieuwe, hypermoderne UPS, de Trinergy™ Cube, op de markt. Emerson Network Power levert first-class-oplossingen met het hoogst mogelijke rendement voor datacenters en colocatiefaciliteiten.

De Trinergy™ Cube is afgestemd op de behoeften van zakelijke datacenters. Het biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en schaalbaarheid om te voldoen aan de hoge eisen die bedrijven vandaag de dag stellen. Dankzij krachtige UPS-cores met hoge vermogensdichtheid, geoptimaliseerde efficiëntie in deellast en hot-scalablity is de Trinergy™ Cube zeer flexibel. Vijf jaar na de introductie van de eerste Trinergy-oplossing heeft Emerson Network Power, in nauwe samenwerking met klanten, een nieuwe, innovatieve UPS ontwikkeld die nog krachtiger is en klanten de beschikbaarheid, capaciteit en hoge efficiëntie biedt waar de markt om vraagt.

De Trinergy™ Cube kan in een enkele statische UPS een vermogen tot wel 3 MW bereiken. Daardoor zijn capaciteiten te halen die eerder alleen met dynamische UPS-oplossingen mogelijk waren. Door de hoge vermogensdichtheid van een enkele unit kunnen datacentermanagers de beschikbare ruimte optimaal benutten, eventueel ruimtegebrek en de almaar stijgende vastgoedkosten het hoofd bieden en de total cost of ownership optimaliseren. De Trinergy™ Cube is flexibel en hot-scalable tot maar liefst 20 MW in een parallel systeem. De Trinergy™ Cube is eenvoudig te configureren in een L-vorm of ‘rug aan rug’-opstelling, waardoor hij in ruimten van uiteenlopende vorm en afmetingen past. Verder heeft de Trinergy™ Cube een gemiddelde efficiëntie van 98,5 procent en een maximale efficiëntie van 99,5 procent.

Daarnaast is de Trinergy™ Cube uitgerust met diagnostische functies via de LIFE™-service van Emerson Network Power voor diagnose en preventieve bewaking op afstand. Vanuit gespecialiseerde LIFE-servicecenters meten en analyseren de experts van Emerson Network Power de apparaatgegevens. Daarmee zijn proactief onderhoud, optimale beschikbaarheid en een feilloze werking van het kritieke stroombeveiligingssysteem gegarandeerd.

“De ontwikkeling van de Trinergy™ Cube van Emerson Network Power luidt een nieuwe generatie UPS-technologieën in. De Trinergy™ Cube bouwt voort op het eerste Trinergy-product en de inzet ervan leidt tot een aanzienlijke verlaging van de operationele kosten. Ons R&D-team werkte nauw samen met klanten om hun huidige en toekomstige wensen en uitdagingen in kaart te brengen”, zegt Giovanni Zanei, directeur productmarketing Power Systems bij Emerson Network Power Europa, Midden-Oosten en Afrika. “In veel organisaties komen de activiteiten voor klanten steeds meer centraal te staan – met steeds meer diensten en functies die een betrouwbare en veilige infrastructuur vereisen. De innovatieve, flexibele Trinergy™ Cube is speciaal ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. Het systeem biedt datacentermanagers en bedrijven optimale zekerheid in de vorm van gegarandeerde beschikbaarheid en buitengewone efficiëntie.”

De nieuwste innovaties in de Trinergy-productreeks zijn ontwikkeld op de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Emerson Network Power in Bologna (Italië), waar ook het Customer Experience Centre is gevestigd. Hier kunnen de klanten van Emerson Network Power de prestaties van de Trinergy™ Cube met eigen ogen aanschouwen tijdens demonstraties en witness tests, gebaseerd op de expertise van de technici.

“Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen voor klanten die nu al willen voldoen aan de toekomstige datacenterbehoeften. Het is niet altijd makkelijk om trends in de branche te voorspellen, maar al onze producten en oplossingen komen voort uit ons uitgebreide netwerk van talent en expertise – en natuurlijk uit de directe feedback van onze klanten”, zegt Franco Costa, vicepresident en algemeen directeur Power Systems bij Emerson Network Power Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...