Emerson Network Power introduceert nieuwe transformatorloze, monolitische UPS voor betrouwbare voeding en maximale energiebesparing

Liebert® 80-eXL biedt toonaangevende efficiëntieniveaus tot wel 97 procent

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vertiv
  • geplaatst op
  • 11 mei 2015 14:17 uur

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuur, introduceert de Liebert® 80-eXL in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Deze transformatorloze, monolitische UPS levert een betrouwbare voeding en hoge prestatieniveaus aan middelgrote tot grote datacenters en andere sectoren, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg en industrie.

De Liebert 80-eXL is verkrijgbaar in uitvoeringen van 160 tot 500 kW en is volledig compatibel met de voorgaande versie, de 80-NET. Hierdoor is het systeem moeiteloos uit te breiden en te upgraden. De UPS biedt toonaangevende efficiëntie tot 97 procent in de dubbele-conversiemodus – in de ecomodus zelfs tot 99 procent – en zorgt tevens voor optimale efficiëntie bij deellast. Deze eigenschappen staan niet alleen garant voor lagere operationele kosten en een lager energieverbruik, maar ook voor lagere totale gebruikskosten (TCO) en verminderde CO2-uitstoot.

“Deze unit is ontworpen om het energieverbruik te verlagen en het warmteverlies te beperken. De efficiëntie tot 97 procent in de dubbele-conversiemodus stelt ons in staat de operationele kosten van onze klanten te verlagen, terwijl elke unit 950 ton CO2 per jaar bespaart”, zegt Giovanni Zanei, directeur productmarketing Power Systems bij Emerson Network Power Europa, Midden-Oosten en Afrika.

De Liebert 80-eXL kan tot acht units parallel geschakeld worden, zodat deze kan voldoen aan de juiste vermogenseisen met mogelijke redundantie. Hierdoor zijn de units ook te onderhouden terwijl de overige units actief blijven.. Door de intelligente parallelle functie te activeren, kan de efficiëntie bij deellast tevens geoptimaliseerd worden, doordat het aantal UPS-units automatisch wordt aangepast aan de behoefte. Dit zorgt er ook voor dat de bedrijfskosten en CO2-uitstoot worden beperkt. De Liebert 80-eXL is een van de meest compacte uitvoeringen op de markt en biedt desondanks een hoge vermogensdichtheid.

Deze geavanceerde UPS wordt aangevuld met uitgebreide onderhoudsmogelijkheden door de LIFE™-service van Emerson Network Power voor diagnose en preventieve bewaking op afstand. Vanuit LIFE™-service centra analyseren experts van Emerson Network Power de UPS-details en -trends om zo proactief onderhoud mogelijk te maken. Via LIFE beschikt het team van experts over analysegegevens van elke milliseconde. Daarmee kunnen ze aanbevelingen doen voor maatregelen om de beste prestaties te behouden en problemen te voorkomen of onmiddellijk op te lossen.

“Deze toevoeging aan ons portfolio benadrukt dat wij in al ons werk toegewijd zijn aan onze klanten en dat wij eersteklas oplossingen leveren die bedrijven ondersteunen”, zegt Zanei. “In de hedendaagse ‘altijd online’-werkcultuur is een betrouwbare en veilige infrastructuur onontbeerlijk. De Liebert 80-eXL is speciaal ontwikkeld voor deze IT-doeleinden en voorziet bedrijven van gegarandeerde beschikbaarheid, uitzonderlijke efficiëntieniveaus en de zekerheid die ze nodig hebben.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.