Emerson Network Power investeert € 5 miljoen in Customer Experience Centre voor oplossingen op het gebied van datacenterinfrastructuur

Preview van de nieuwste generatie Trinergy™ UPS – een efficiënte statische oplossing voor grote applicaties die traditioneel met dynamische UPS-systemen worden ondersteund

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vertiv
  • geplaatst op
  • 7 november 2013 14:15 uur

Emerson Network Power, een onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuur, opent een nieuw, ultramodern customer experience centre en logistieke hub in Bologna (Italië). Hiermee ontstaat de enige faciliteit in Europa die speciaal gebouwd is voor het plannen en valideren van datacenterinfrastructuren. Klanten profiteren van een ongekend hoge mate van samenwerking wanneer zij samen met Emerson Network Power zoeken naar de juiste oplossingen voor hun behoeften op het bedrijfsmatige en technische vlak.

Het nieuwe customer experience centre weerspiegelt de ambitie van Emerson Network Power om een ruime keuze aan datacenteroplossingen te bieden voor de steeds complexer wordende infrastructuren van klanten. In het nieuwe centrum maken klanten van Emerson Network Power kennis met een grote verscheidenheid aan technologieën in de praktijk onder intensieve begeleiding van gespecialiseerde onderzoekers en ingenieurs.

Klanten kunnen in het centrum pre-installatie-demonstraties bijwonen waarin Emerson Network Power de technische capaciteiten, de interoperabiliteit en de efficiëntie van Emerson UPS-systemen in echte praktijkomstandigheden toont. Deze processen zijn live te volgen vanuit de controlekamer van het gebouw, waar realtime prestatiemetingen en rapportage beschikbaar zijn terwijl tegelijkertijd de demonstratieruimte optimaal zichtbaar is. In het centrum kunnen tot 750 witness tests per jaar gehouden worden naast tests met een volledige belasting van maximaal 4000 A, wat de voorziening uniek maakt voor de EMEA-regio.

Technologische innovatie is voor Emerson Network Power een belangrijk speerpunt; in dit centrum gebruikt het bedrijf dan ook de nieuwste generatie Trinergy™ UPS-systemen: Trinergy Cube. Trinergy was de eerste UPS die de drie beste configuraties binnen de sector in één oplossing combineerde, én de eerste UPS met hoog vermogen voorzien van een adaptief algoritme dat de stroomvoorziening en de belasting continu bewaakt en op basis daarvan automatisch de meest efficiënte bedrijfsmodus kiest.

De nieuwe generatie Trinergy UPS-systemen is ideaal voor bedrijfsdatacenters en biedt een uiterst efficiënte statische oplossing voor grote applicaties die traditioneel door dynamische UPS-systemen worden ondersteund. Bedrijven kunnen rekenen op een lager energieverbruik, minder CO2-uitstoot en lagere energiekosten door de geoptimaliseerde efficiëntie bij gedeeltelijke belasting van de Trinergy Cube. De machines bieden UPS-prestaties voor de zakelijke markt – met een schaalbaarheid tot 3 MW, zonder downtime; een aanpassingsvermogen dat uniek is in de markt.

Het ontwerp van de nieuwe Trinergy Cube-lijn is gebaseerd op de inzichten die in de diepgaande klantrelaties van Emerson Network Power zijn opgedaan. De verbeterde prestaties van de nieuwste generatie Trinergy-units, waaronder een gemiddelde operationele efficiëntie van 98,5 procent en een hogere vermogensdichtheid per kern tot wel 370 kVA, verminderen de total cost of ownership voor bedrijven.

Klanten profiteren van de flexibele installatiemogelijkheden van de Trinergy Cube, die kan worden ingezet in datacentra van verschillend formaat en in een zeer ruim geografisch toepassingsgebied. Het is tevens de enige UPS in de markt die een Hot Swap-mogelijkheid biedt bij zulke hoge belastingniveaus.

“In de hele EMEA-regio is alle aandacht van Emerson Network Power erop gericht om samen te werken met onze klanten bij het oplossen van hun technische en bedrijfsmatige uitdagingen. Met zijn ongeëvenaarde mogelijkheden om de nieuwste datacentertechnologieën zelf te ervaren, betekent ons nieuwe customer experience centre een aanzienlijke verrijking van deze samenwerking,” zegt Franco Costa, vicepresident en algemeen directeur AC Power bij Emerson Network Power EMEA. “Onze producten behoren sinds lange tijd tot de meest geavanceerde producten voor datacenterinfrastructuur in de markt. Onze nieuwste generatie Trinergy UPS zet deze lijn voort. Wij zijn vastbesloten de relatie met onze klanten verder te versterken en kennis, goede praktijken en klantervaringen te delen om zo toonaangevende oplossingen te blijven leveren.”

Het customer experience centre is een onderdeel van een ruimere investering van Emerson Network Power in een nieuwe logistieke hub in Italië, waarbij het bedrijf alle logistieke processen in de regio eveneens vanaf deze centrale locatie aanstuurt. Emerson Network Power verbetert de kwaliteit van de activiteiten voor klanten door de opleidingsacademie voor het personeel en de dealers via een aantal programma’s verder te ontwikkelen, aangestuurd vanuit het hoofdkantoor van de Academie in Bologna en met trainingen in de hele EMEA-regio. Zo zal de dienstverlening door het team van Emerson Network Power aan de behoeften van de klant blijven voldoen – met de hoogste kwaliteitsstandaarden in ondersteuning en techniek.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.