Emerson Network Power nieuwe partner van de Dutch Datacenter Association (DDA)

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vertiv
  • geplaatst op
  • 26 mei 2015 12:22 uur

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuur, heeft zich als partner aangesloten bij de Dutch Datacenter Association (DDA). De DDA is de belangenvereniging van datacenters in Nederland. Deze organisatie heeft als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de Nederlandse samenleving.

Ben De Brauwer, ‎Managing Director Benelux bij Emerson Network Power: “Wij zijn in de eerste plaats lid geworden van de DDA, omdat de leden van deze brancheorganisatie precies de doelgroep vormen, waarop Emerson zich richt. Wij leveren een breed aanbod van technologie en diensten voor de datacentersector. Met dit lidmaatschap kunnen we de interactie met de markt versterken en werken aan verdere kennisdeling en uitwisseling van ideeën over de ontwikkelingen in de markt. Wij kijken uit naar een intensieve en constructieve samenwerking met alle betrokkenen bij de DDA.”

Stijn Grove, directeur van de Dutch Datacenter Association: “Wij heten Emerson Network Power van harte welkom als nieuwe partner. Emerson beschikt over veel kennis en expertise op het gebied van datacenters. Daar kunnen onze leden van profiteren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.