.eu lanceert eigen Academie

  • Bedrijfsnieuws van
  • EURid
  • geplaatst op
  • 16 juni 2015 15:00 uur

EURid kondigt de lancering aan van de .eu Academy. Het initiatief is in de eerste plaats bedoeld om toekomstige generaties vertrouwd te maken met de basisbeginselen, geschiedenis en werking van internet, en om vakgenoten en registrars meer informatie te geven over marketing en security, samen met administratieve en juridische facetten.

‘Wij delen reeds onze ervaringen en advies met vakgenoten en bieden onze stakeholders een e-learning platform aan. Na onze samenwerking met het Europacollege in Brugge en de Scuola Sant’Anna in Pisa waar we cursussen in internet governance aanboden, leek het een logische volgende stap om het DNS-domein ook voor jonge afgestudeerden en universiteitsstudenten toegankelijk te maken en alles onder één noemer te brengen. De stages, specifiek afgestemd op de interesses van elke kandidaat, zijn een buitengewone kans om directe ervaring in de sector op te doen.”, zegt External Relations Manager Giovanni Seppia.

Universiteitsstudenten en jonge afgestudeerden kunnen zich vanaf vandaag kandidaat stellen voor zes weken tot drie maanden durende stages bij EURid, de .eu registry. Belangstellenden kunnen via [email protected] hun gegevens doorgeven over het gebied waarin zij meer DNS-expertise willen verwerven onder vermelding van de periode waarin ze beschikbaar zijn. Daarnaast moeten kandidaat-stagiaires een curriculum vitae met een overzicht van hun academische studies inzenden. EURid zal vervolgens een aangepast programma ontwerpen, zodat de deelnemers in nauwe samenwerking met de personeelsleden van EURid werkervaringen kunnen opdoen.

Klik op de volgende link om meer te weten over de .eu Academy en hoe u eraan kunt deelnemen: http://www.eurid.eu/en/about-us/eu-academy

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.