.eu lanceert eigen Academie

  • Bedrijfsnieuws van
  • EURid
  • geplaatst op
  • 16 juni 2015 15:00 uur

EURid kondigt de lancering aan van de .eu Academy. Het initiatief is in de eerste plaats bedoeld om toekomstige generaties vertrouwd te maken met de basisbeginselen, geschiedenis en werking van internet, en om vakgenoten en registrars meer informatie te geven over marketing en security, samen met administratieve en juridische facetten.

‘Wij delen reeds onze ervaringen en advies met vakgenoten en bieden onze stakeholders een e-learning platform aan. Na onze samenwerking met het Europacollege in Brugge en de Scuola Sant’Anna in Pisa waar we cursussen in internet governance aanboden, leek het een logische volgende stap om het DNS-domein ook voor jonge afgestudeerden en universiteitsstudenten toegankelijk te maken en alles onder één noemer te brengen. De stages, specifiek afgestemd op de interesses van elke kandidaat, zijn een buitengewone kans om directe ervaring in de sector op te doen.”, zegt External Relations Manager Giovanni Seppia.

Universiteitsstudenten en jonge afgestudeerden kunnen zich vanaf vandaag kandidaat stellen voor zes weken tot drie maanden durende stages bij EURid, de .eu registry. Belangstellenden kunnen via academy@eurid.eu hun gegevens doorgeven over het gebied waarin zij meer DNS-expertise willen verwerven onder vermelding van de periode waarin ze beschikbaar zijn. Daarnaast moeten kandidaat-stagiaires een curriculum vitae met een overzicht van hun academische studies inzenden. EURid zal vervolgens een aangepast programma ontwerpen, zodat de deelnemers in nauwe samenwerking met de personeelsleden van EURid werkervaringen kunnen opdoen.

Klik op de volgende link om meer te weten over de .eu Academy en hoe u eraan kunt deelnemen: http://www.eurid.eu/en/about-us/eu-academy

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...