Eurofiber kiest selecte groep aannemers voor de aanleg van glasvezelverbindingen

Nauwe samenwerking brengt kennis en expertise optimaal samen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Eurofiber
  • geplaatst op
  • 8 april 2015 10:06 uur

Eurofiber sluit nieuwe tweejarige contracten af met een selecte groep aannemers voor de aanleg van glasvezelverbindingen. De aannemers BAM, Schuuring, Koning & Hartman en Stam en Co zijn verantwoordelijk voor de realisatie van klantaansluitingen. Met de nieuwe contracten zet Eurofiber in op een intensieve samenwerking in de keten om zo de leverbetrouwbaarheid te vergroten, de kwaliteitsborging te garanderen, de dienstverlening te optimaliseren en een nog hogere klanttevredenheid te realiseren.

Partnerschap op basis van betrokkenheid
Bij de selectie van de meest geschikte aannemers is een zeer uitgebreid en zorgvuldig proces gevolgd. Uitgangspunt was een perfecte match waarbij Eurofiber en de aannemers dezelfde visie op samenwerking delen. In een vroegtijdig stadium zijn de aannemers betrokken bij het proces en gevraagd mee te denken over het vergroten van de leverbetrouwbaarheid en kwaliteitsborging. Deze aanpak zorgt voor een sterk commitment.

Samen werken aan leverbetrouwbaarheid en kwaliteit
“Met de geselecteerde groep aannemers gaan we op een meer strategische wijze samenwerken waarin we sterk gebruikmaken van hun expertise”, zegt Arian de Korte, Operations Director van Eurofiber. “Eurofiber gaat steeds minder een controlerende rol en meer een auditerende rol vervullen. Doordat we samen een zorgvuldig proces hebben doorlopen en alle partijen aan de basis staan van de hernieuwde samenwerking, vertrouwen we op de afspraken die we met onze strategische leveranciers hebben gemaakt op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Onze klanten zullen hier zeker van profiteren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.