EvoSwitch benoemt nieuwe Commercial Director

  • Bedrijfsnieuws van
  • EvoSwitch
  • geplaatst op
  • 27 november 2014 12:05 uur

EvoSwitch, een vooraanstaande leverancier van duurzame en innovatieve carrierneutrale datacenterdiensten, kondigde vandaag de benoeming aan van Patrick van der Wilt als Commercial Director.

De voormalige Director Ecosystems van IO maakt de overstap naar EvoSwitch na een carrière van dertien jaar bij ondernemingen in de datacentermarkt, met onder meer commerciële functies bij IO en TelecityGroup.

Eric Boonstra, Managing Director van EvoSwitch: “We zijn bijzonder verheugd over de komst van Patrick van der Wilt in ons Senior Management Team. Patrick beschikt over een schat aan commerciële ervaring en expertise, plus een diepgaande operationele en servicekennis, die de komende jaren een substantiële meerwaarde zal vormen voor onze bedrijfsstrategie. Deze benoeming versterkt niet alleen het Senior Management Team, maar toont ook het engagement van EvoSwitch om onze wereldwijde klanten en partners een uitmuntende dienstverlening te garanderen.”

Patrick van der Wilt: “Ik ben opgetogen dat ik het EvoSwitch-team kan versterken in een periode van internationale expansie en kijk er ten zeerste naar uit om samen met het team het aandeel van EvoSwitch op de colocatiemarkt te vergroten.”

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.