EvoSwitch verlengt gold-status als partner AMS-IX

Partnership met AMS-IX gefocust op Amsterdam als interconnectiehub

  • Bedrijfsnieuws van
  • EvoSwitch
  • geplaatst op
  • 27 januari 2015 11:24 uur

EvoSwitch, een toonaangevende leverancier van duurzame en innovatieve carrier- en cloud-neutrale datacenterdiensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) aan EvoSwitch voor het tweede jaar op rij de Gold-status heeft toegekend. Dit is het hoogste niveau dat voorbehouden is voor de meest succesvolle partners die ISP’s, Content & Cloud Providers en andere internetverwante partijen verbinden met AMS-IX. EvoSwitch staat in voor de colocatie van een deel van de netwerkinfrastructuur van AMS-IX in zijn AMS1-datacenter in de regio Groot-Amsterdam, waar klanten een verbinding tot stand kunnen brengen met ongeveer 700 met AMS-IX verbonden netwerken over de hele wereld.

AMS-IX vernieuwde zijn partnerprogramma in 2013 en voerde verschillende statusniveaus voor partners in, terwijl het maximum werd gehaald uit co-marketing om zowel de partners als Amsterdam als hub voor interconnectie op het openbare Internet te promoten.

Mark Cooper, Chief Commercial Officer (CCO) van AMS-IX: “Onze partners spelen een belangrijke rol in de groei van AMS-IX. Vorig jaar sloot 74% van onze nieuwe klanten aan via een partner, ten opzichte van 68% in 2013. We waren het eerste internetknooppunt ter wereld dat een partnerprogramma lanceerde, waarbij de partners een integraal onderdeel van onze strategie waren. EvoSwitch heeft bewezen een sterke en geëngageerde partner te zijn, en we kijken ernaar uit ons onderlinge succes in 2015 voort te zetten.”

“We zijn natuurlijk enorm blij met de verlenging van onze status als AMS-IX-partner”, aldus Eric Boonstra, Managing Director van EvoSwitch. “Zij bieden een grote waarde voor onze klanten die nood hebben aan internetconnectiviteit met lage latentie. Naarmate onze klantenmix evolueert van internetgericht naar leveranciers en kopers van Cloud-diensten, verwachten we dat AMS-IX een leidinggevende rol zal spelen in de terbeschikkingstelling van een platform voor neutrale, gedistribueerde connectiviteitsdiensten die niet alleen ten goede komen aan onze klanten, maar ook aan Amsterdam als regio waar internationale organisaties hun wereldwijde of regionale Cloud-platforms bouwen en onderling met elkaar verbinden.”

AMS-IX lanceerde zijn partnerprogramma als reactie op een toenemende vraag van partijen over de hele wereld die zich wilden aansluiten op AMS-IX. Sinds de lancering heeft AMS-IX klanten van over de hele wereld verwelkomd. AMS-IX-partners die collocatie of netwerkdiensten aanbieden, spelen een belangrijke rol bij de aansluiting van deze klanten.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...