Exonet behaalt ISO9001, ISO27001 en NEN7510 certificeringen


Managed hostingprovider Exonet is vanaf 11 maart door DNV-GL gecertificeerd voor ISO9001:2008, ISO27001:2013 en NEN7510:2011. Het behalen van deze certificaten geeft aan dat Exonet voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

Deze driedubbele certificering past bij het ambitieuze doel van Exonet om de beste managed hostingprovider van Nederland te worden. Met deze certificeringen op zak zijn ook bedrijven met strenge compliancy voorschriften en zorginstellingen bij Exonet aan het juiste adres. Bij deze certificering is er voor gekozen om de gehele organisatie te laten certificeren. Van development tot sales en van supportafdeling tot facturatie. Alle processen, maatregelen en procedures zijn de afgelopen maanden door auditors van DNV-GL onder de loep genomen met deze certificering tot gevolg.

Jesper Weiland, Commerciëel directeur bij Exonet:
“Bij Exonet zijn we niet snel tevreden. Al zo lang we bestaan (12,5 jaar) zijn we continue op zoek naar het verder verbeteren van onze dienstverlening en organisatie. Om het resultaat van deze manier van werken zichtbaar te maken zijn we in de zomer van 2014 begonnen met ons certificeringstraject met dit positieve resultaat tot gevolg.

Waar we zien dat veel hostingproviders kiezen voor alleen ISO27001 en eventueel NEN7510, zijn wij van mening dat juist ISO9001 het plaatje compleet maakt. Kwaliteitsmanagement is immers ook weer een belangrijke schakel bij het goed organiseren van informatiebeveiliging. Onze klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat iedere website of applicatie bij Exonet in goede handen is: Niet alleen wat betreft informatiebeveiliging, maar voor álle processen.

Naarmate er meer en meer bedrijfskritische zaken via het internet verlopen neemt dus ook de vraag naar kwalitatief hoogwaardige hosting diensten toe. Onze kracht zit hem in het feit dat wij dat leveren en daar een zeer hoog serviceniveau aan toevoegen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.