Exonet behaalt ISO9001, ISO27001 en NEN7510 certificeringen


Managed hostingprovider Exonet is vanaf 11 maart door DNV-GL gecertificeerd voor ISO9001:2008, ISO27001:2013 en NEN7510:2011. Het behalen van deze certificaten geeft aan dat Exonet voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

Deze driedubbele certificering past bij het ambitieuze doel van Exonet om de beste managed hostingprovider van Nederland te worden. Met deze certificeringen op zak zijn ook bedrijven met strenge compliancy voorschriften en zorginstellingen bij Exonet aan het juiste adres. Bij deze certificering is er voor gekozen om de gehele organisatie te laten certificeren. Van development tot sales en van supportafdeling tot facturatie. Alle processen, maatregelen en procedures zijn de afgelopen maanden door auditors van DNV-GL onder de loep genomen met deze certificering tot gevolg.

Jesper Weiland, Commerciëel directeur bij Exonet:
“Bij Exonet zijn we niet snel tevreden. Al zo lang we bestaan (12,5 jaar) zijn we continue op zoek naar het verder verbeteren van onze dienstverlening en organisatie. Om het resultaat van deze manier van werken zichtbaar te maken zijn we in de zomer van 2014 begonnen met ons certificeringstraject met dit positieve resultaat tot gevolg.

Waar we zien dat veel hostingproviders kiezen voor alleen ISO27001 en eventueel NEN7510, zijn wij van mening dat juist ISO9001 het plaatje compleet maakt. Kwaliteitsmanagement is immers ook weer een belangrijke schakel bij het goed organiseren van informatiebeveiliging. Onze klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat iedere website of applicatie bij Exonet in goede handen is: Niet alleen wat betreft informatiebeveiliging, maar voor álle processen.

Naarmate er meer en meer bedrijfskritische zaken via het internet verlopen neemt dus ook de vraag naar kwalitatief hoogwaardige hosting diensten toe. Onze kracht zit hem in het feit dat wij dat leveren en daar een zeer hoog serviceniveau aan toevoegen.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!