F5 sluit aan bij OpenStack community

Deelname vergroot keuzemogelijkheden cloud-implementaties

  • Bedrijfsnieuws van
  • F5 Networks
  • geplaatst op
  • 28 oktober 2013 14:44 uur

F5 Networks is een corporate sponsor geworden van de OpenStack Foundation. Door deze ondersteuning aan de snel populairder wordende cloud-software van OpenStack versterkt F5 de ontwikkeling van op standaarden gebaseerde cloud-platformen. Bovendien hebben klanten nu meer keuzemogelijkheden wanneer ze publieke en private cloud-oplossingen implementeren.

OpenStack is een open source cloud computing-platform dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen, uitrollen en beheren van private en publieke cloud-omgevingen. Service providers, bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen wereldwijd gebruiken OpenStack om veeleisend rekenwerk te stroomlijnen.

Voordelen OpenStack

Dankzij F5’s deelname en technische ondersteuning aan de OpenStack community hebben klanten toegang tot meer resources en ondersteuning bij het opzetten en gebruiken van cloud-omgevingen. Hierbij ligt F5’s aanvullende waarde met name in de ontwikkeling van layer 4-7 oplossingen voor het OpenStack cloud-platform. Bedrijven en service providers die OpenStack gebruiken voor hun clouds profiteren van de integratie dankzij een reeks aan application delivery services van F5.

“Bedrijven als F5 versnellen de OpenStack-adoptie dankzij hun bestaande relaties, grote expertise en integraties waarmee gebruikers meer keuze krijgen wanneer ze een cloud-omgeving maken. We zijn daarom erg bij met hun deelname aan de community”, aldus Mark Collier, Chief Operating Officer bij OpenStack Foundation.

“F5 heeft altijd oplossingen ontwikkeld die integreren met andere technologieën en architecturen, inclusief open source. Door in de OpenStack Foundation te stappen zijn we in staan mee te denken en deel te nemen aan de ontwikkeling van open source cloud computing. Onze klanten krijgen zo meer keuzevrijheid in de uitrol van publieke en private cloud-toepassingen”, aldus Gert Jan Wolfis, field systems engineer bij F5 Networks.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.