Fabrice de Windt benoemd als CEO BT Benelux

  • Bedrijfsnieuws van
  • BT
  • geplaatst op
  • 29 januari 2016 12:30 uur

BT maakt vandaag bekend dat Fabrice De Windt (40) leiding gaat geven aan BT in de Benelux. Fabrice, nu nog verantwoordelijk voor BT’s Global Banking & Financial Markets (GB&FM) organisatie in Europa, begon in februari 2011 bij BT als vice president global bid management, gefocust op een aantal van BT’s grootste, wereldwijde klanten. Fabrice De Windt gaat rapporteren aan Corrado Sciolla, president Europe & Global Telecom Markets bij BT Global Services.

Fabrice heeft een sterke achtergrond in de telecom- en IT-industrie. Voordat hij begon bij BT, werkte hij bij Hewlett Packard en daarvoor was hij tien jaar werkzaam bij AT&T. In 2012 werd hij aangesteld als vice president Europe & global business development voor GB&FM. Hij leverde in deze rol een aanzienlijke bijdrage aan BT’s succes in de financiële sector, waar BT veel toonaangevende banken en financiële instituties bedient.

Corrado Sciolla, President Europe & Global Telecom Markets, BT Global Services: “De Benelux is – naast het Verenigd Koninkrijk – één van BT’s belangrijkste markten. We hebben een lange en succesvolle geschiedenis in het bedienen van grote organisaties in de regio en hebben sterke ambities voor de toekomst. Ik ben zeer verheugd Fabrice in BT’s Europese leiderschapsteam te verwelkomen. Hij brengt veel ervaring en energie met zich mee naar de Benelux. Hij is bij uitstek geschikt om het lokale team naar de volgende fase te leiden.”

In reactie op zijn benoeming zegt Fabrice De Windt: “Veel grote multinationals en internationale organisaties hebben een hoofdkantoor in de Benelux. Ons lokale team bedient hen met sterke proposities op gebieden als cloud, security en collaboration. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met onze klanten in Nederland, België en Luxemburg, zodat zij de voordelen van de digitale wereld optimaal kunnen benutten en hun succes in Europa en daarbuiten kunnen versterken.”

In de Benelux streeft BT ernaar de toonaangevende communicatiepartner te zijn voor multinationals, overheidsinstellingen en grote lokale ondernemingen. BT heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Benelux en levert een breed dienstenpakket waaronder netwerkgebaseerde IT-diensten, professional services en wholesale-diensten. BT beheert meer dan 6.700 km glasvezelnetwerk in Nederland en 1.100 km aan glasvezelinfrastructuur in België. BT beschikt ook over een dual-datacenter oplossing, geleverd vanuit zijn drie datacentra in de regio. BT heeft kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.

De aanstelling van Fabrice gaat in op 1 februari. Hij vervangt Joris van Oers, die het bedrijf afgelopen oktober heeft verlaten. Fabrice De Windt woont in België, met zijn vrouw en drie kinderen. Naast familie en werk, houdt hij van golf en tennis.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.