Floor Stam nieuwe Marketing Manager Interxion Nederland

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 27 november 2014 10:13 uur

Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft Floor Stam-Lammers aangesteld als Marketing Manager.

Interxion – Floor Stam-LammersIn deze functie geeft Stam leiding aan het Nederlandse marketingteam. Ze wordt onder meer verantwoordelijk voor de marketingstrategie en de implementatie daarvan. De geïntegreerde marketing- en communicatieactiviteiten in Nederland zijn gericht op het verder vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van leads met als doel bij te dragen aan de groei van Interxion in Nederland.

Stam: ’Ik ben erg blij met deze nieuwe stap en kijk er naar uit om samen met het team een effectieve mix aan marketing- en communicatieactiviteiten te implementeren. Eén van de aspecten waar ik op in wil zetten, is het verder uitbouwen van eigen kanalen en het organiseren van kennissessies en netwerkevents. Op die manier kunnen wij actief kennis en ervaringen uitwisselen met andere toonaangevende bedrijven en kunnen onze klanten nog meer profiteren van de toegevoegde waarde van onze communities of interest.’

Stam werkte voor haar overstap naar Interxion als Business Development Manager bij facilitair dienstverlener Yask. In deze functie was ze verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten en de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Daarvoor was Stam Marketing en Communicatie Manager bij Hago Next en Projectmanager bij Vebego. Ook had ze een eigen consultancybureau op het gebied van marketingstrategie. Stam behaalde een Master of Science in Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.