Flowmon Networks Benelux verdubbelt groei in 2015

  • Bedrijfsnieuws van
  • FlowMon
  • geplaatst op
  • 27 november 2015 12:10 uur

Flowmon Networks, gespecialiseerd in netwerkmonitoring- en beveiliging, maakt bekend dat de groei in de Benelux in 2015 verdubbelt. Dat is het gevolg van de oplossingen die het bedrijf heeft geleverd in de zorgsector en aan financiële dienstverleners. Verder hebben een aantal Internet en cloud-serviceproviders geïnvesteerd in FlowMon-implementaties en zijn Aazoo, Quanza en Simac BMS aangesteld als nieuwe partners. In Nederland werkt Flowmon Networks al langere tijd samen met de resellers Infradata, Securelink en Vosko.

DDoS-aanvallen tegenhouden

Flowmon Networks is de nieuwe naam van het onlangs in twee bedrijven gesplitste Invea-Tech uit Tsjechië. De oplossingen van deze netwerkspecialist worden in Nederland al geruime tijd gebruikt door onder andere RoutIT en SURFnet, voor het monitoren van hun netwerkverkeer. Verder heeft NaWas de technologie van Flowmon Networks geïntegreerd in de unieke Nederlandse ‘scrubbing’ oplossing voor het snel verwerken van DDoS-aanvallen. Frank Dupker, country manager Benelux, verwacht in 2016 succesvol verder te blijven groeien: “Met onze recent geïntroduceerde DDoS Defender 2.0 kunnen klanten DDoS-aanvallen zowel eenvoudiger als effectiever detecteren en tegenhouden. Mede dankzij nieuwe beveiligingsfuncties die automatisch reageren, betere visualisatie en ondersteuning van multi-tenancy omgevingen.”

Internet-verkeer inzichtelijk maken

Veel organisaties investeren in het beveiligen van de eigen netwerkinfrastructuur, maar hebben onvoldoende zicht op het gebruik van hun externe verbindingen. Flowmon Networks vergroot dat inzicht met een complete oplossing voor het monitoren en analyseren van al het netwerkverkeer. Daardoor zijn zowel interne als externe securitydreigingen te ontdekken, die oplossingen als IDS, firewalls en antivirus software niet zien.

Deloitte Technology Fast 50

Begin november is Flowmon Networks voor het derde jaar op rij in de Deloitte Technology Fast 50 Central Europe geplaatst, met een omzetgroei van 480% sinds de vorige periode. Flowmon/Invea-Tech is één van de vier ondernemingen die als sinds 2013 in deze lijst van snelste groeiers staat. Maar liefst 80% van alle vermelde bedrijven zijn namelijk nieuwkomers. Bekende internationale klanten van Flowmon Networks zijn EBAY, Orange, SEGA, Siemens, Raiffeisenbank en T-Mobile.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.