Frost & Sullivan onderscheidt Qualys met Company of the Year Award 2014

Bedrijf wordt geprezen om uitstekende producten, continue innovatie en unieke cloud-gebaseerde aanpak om klanten wereldwijd altijd te voorzien van beveiligingsoplossingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Qualys
  • geplaatst op
  • 21 januari 2015 10:10 uur

Qualys, Inc. (NASDAQ: QLYS), pionier in het bieden van oplossingen voor cloud-security en compliance-management, is door analistenbureau Frost & Sullivan onderscheiden als Company of the Year 2014. Dit voor de continue innovatie op het gebied van IT-beveiliging en -compliance. Qualys werd met name erkend voor zijn uitstekende producten, innovatieve producten-roadmap, unieke aanpak in het helpen van klanten wereldwijd en het altijd leveren van de juiste beveiligingsoplossingen.

“We zijn vereerd dat we door Frost & Sullivan zijn onderscheiden met deze mooie award”, zegt Philippe Courtot, Chairman en CEO van Qualys, Inc. “We hebben een zeer succesvol 2014 achter de rug en danken veel van onze successen aan de nauwe samenwerking die we met onze klanten en partners hebben. Zij hebben ons geholpen onze cloud-oplossingen te verbeteren. In 2015 blijven we ons productportfolio verbreden en klanten helpen door hen proactief te laten omgaan met cybercriminelen. Dit door ze inzichten en kennis te bieden, die nodig zijn om hun infrastructuur continu veilig te houden.”

“Qualys was een van de eerste leveranciers die de waarde van een cloud-gebaseerd beveiligingsplatform inzagen en daarmee ook de voordelen die het organisaties biedt”, zegt Chris Kissel, analist bij Frost & Sullivan. “We overhandigen de award dit jaar graag aan Qualys als blijk van waardering voor zijn uitstekende producten en unieke unified cloud-aanpak voor IT-beveiliging, die het klanten makkelijker maken en compliance-kosten verlagen. Daarnaast heeft Qualys een solide product-roadmap voor 2015 om zijn on-demand services verder te verbreden. We geloven dat dit de innovatie in de netwerkbeveiligingsmarkt verder zal stimuleren.”

De onderzoeksmethode geeft een 360-gradenbeeld van uitdagingen, trends en issues in de branche door alle zeven van Frost & Sullivan’s onderzoeksmethodieken te integreren. Ontvangers van de award blinken uit in groei, innovatie en leiderschap, wat zich vertaalt in uitstekende prestaties op drie belangrijke gebieden: het genereren van vraag, merkontwikkeling en een competitieve positionering. Voor de Company of the Year Award evalueerde Frost & Sullivan onafhankelijk van elkaar twee factoren: visionaire innovatie en prestaties, en de impact op de klant.

Lees hier het volledige rapport van Frost & Sullivan

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.